Annonce
Udland

Trump deler konspiration om Clinton efter milliardærs død

I et tweet, som Donald Trump har delt, påstår komiker, at Bill Clinton står bag sexanklaget milliardærs død.

Spillede tidligere præsident Bill Clinton en rolle i den sexanklagede milliardær Jeffrey Epsteins død?

Det mener den højreorienterede komiker og kommentator Terrence Williams, der sent lørdag aften gav udtryk for sin konspiratoriske teori på Twitter.

Kort efter midnat dansk tid fik komikerens tweet en voldsom eksponering, da USA's præsident, Donald Trump, valgte at dele opslaget med sine millioner af følgere.

- Jeffrey Epstein havde informationer om Bill Clinton, og nu er han død.

- Yeah right, hvordan kan det ske, står der i opslaget, hvor Williams også bruger hashtagget "#ClintonBodyCount".

Hashtagget bliver ofte brugt af inkarnerede konspirationsteoretikere og modstandere af Clinton og hans hustru, tidligere førstedame, udenrigsminister og demokratisk præsidentkandidat i 2016 Hillary Clinton.

Det skriver det amerikanske medie NBC.

Trumps deling sker, mindre end et døgn efter at Jeffrey Epstein blev fundet død i sin celle. Ifølge politiet har han angiveligt hængt sig.

Epstein sad i Manhattan Correctional Center og var anklaget for menneskehandel og overgreb mod adskillige mindreårige piger.

Den indflydelsesrige finansmand havde i årevis forbindelser til magtfulde politikere og finansfolk - herunder Clinton-familien og Donald Trump selv, skriver NBC.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Fiskerihavnen er til liv og fiskeri – ikke langtidsparkering

Det er ikke noget mere trist, end når vi mister nogle af de unikke miljøer, vi har i byen. Kommunen har ændret reglerne for parkering på havnen, så området kan slippe for bilister, der kommer og stiller bilen i otte timer. Og det er en god idé. Fiskerihavnen skal ikke være til opmagasinering af transportmidler, men et sted, hvor der kan skabes liv og drives forretning til glæde for alle århusianere. Men når de to konkurrerende fiskehandlere på Fiskerivej i samme ombæring står sammen og råber op om, at de nye regler er skadelige for deres forretning, blandt andet fordi man samtidigt fjerner flere af pareringpladser på Fiskerivej for at give plads til cyklister, så er det også en vigtig pointe. Hvis der ikke længere kan være havnerelateret virksomhed på havnen, så er iveren efter at vækste og gøre byen til en cykelby kommet for vidt. P. Clausens Fiskehandel og Havnens Fiskehus er institutioner i Aarhus, og man flytter ikke bare virksomheder, der larmer og lugter til et andet sted i byen. De skal ligge på havnen, og derfor er det glædeligt, at blandt andre Venstres Hans Skou er gået ind i sagen for at sikre, at der fortsat kan drives forretning på Fiskerihavnen. Siden er der gået politisk forvirring og en slags mudderkastning i den mellem de to rådmænd, (for Teknik og Miljø, Bünyamin Simsek (V) og for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad (R)), som ikke kan blive enige om, hvem der har ansvaret for, at de nye regler i første omgang gik igennem. Det er heller ikke det væsentligste. Det er i stedet, at der bliver lavet en ændring, så man både slipper for pendlerne samtidigt med, at man gør stedet attraktivt for fiskehandlernes kunder, for Havnens Varmestue og for de to restauranter på Fiskerivej. Forleden var det netop Venstres Hans Skou og Bümyamin Simsek, der sikrede, at en populær vinhandler på Kystpromenaden kunne blive, selvom planerne var, at deres bygning skulle rives ned og erstattes af noget nyt. På den måde sikrede de et sted, der giver havnen liv. Lad os håbe, de gør det samme med parkeringsituationen på Fiskerivej.

112

Personlige stridigheder årsag til uro i Aarhus V: Flere aftener med ballade og knivstikkeri

Annonce