Annonce
AGF

Amini var tilbage i truppen - men er blevet syg

Om han er helt så glad for det som han er på billedet her, vides ikke. Men Mustafa Amini er i hvert fald med i truppen mod Sønderjyske. Foto: Liselotte Sabroe
Efter en skadespause var AGF's Mustafa Amini ellers igen at finde i truppen mod Sønderjyske.
Annonce

FODBOLD: Han spiller en vigtig rolle i AGF's spil, den krølhårede australier Mustafa Amini, og søndag meldte AGF ud at han var klar til kamp og med i truppen. Senere på dagen blev det dog meldt ud, at han var blevet syg og derfor blev erstattet af Kevin Diks.

Det fortæller AGF på klubbens hjemmeside, hvor de 18 spillere til søndagens kamp mod Sønderjyske netop er blevet offentliggjort. Her kan man også se, at truppen til forveksling ligner den, der sidste weekend tog til Farum og slog FC Nordsjælland 1-0.

Sønderjyske kommer derimod med et nederlag på 3-0 mod FCK i Parken, og Glen Riddersholms tropper ligger i skrivende stund på 10.-pladsen i Superligaen, hvor AGF ligger på 6.-pladsen. Sidste gang, de to tørnede sammen, blev det til 0-0 i Haderslev, mens sidste kamp på Ceres Park endte med en sejr på 2-1 til AGF.

Søndag eftermiddag klokken 14 skal De Hvide forsøge at gentage den hjemmesejr, og kan du hverken se den på stadion eller i fjernsynet, så kan du som altid følge med her på stiften.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce