Annonce
Østjylland

Mand indlagt efter mail til politiet: - Det er altid alvorligt at true politiet

Arkivfoto: Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix
En 46-årig mand måtte mandag foran en dommer i et grundlovsforhør, idet han søndag havde sendt en mail til politiet med trusler. Truslerne var af en sådan karakter, at politiet rykkede ud og anholdt ham.
Annonce

Randers: Østjyllands Politi fremstillede mandag formiddag i Retten i Randers en 46-årig mand fra Mørke, og dommeren valgte at varetægtfængsle ham i fire uger i surrogat. Det betyder, at han ikke er egnet til at sidde i arresten, men i stedet indlægges på psykiatrisk afdeling.

Den 46-årige mand sendte søndag en mail med diverse trusler mod politiet. Truslerne var af en sådan karakter, at Østjyllands Politi foretog udrykning til den 46-åriges adresse. Da betjentene ankom til adressen i Mørke blev den 46-årige anholdt på fredelig vis.

- Det er altid alvorligt at true politiet, men jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvad der præcist stod i mailen, fordi dørene i sagen måske bliver lukket, siger vagtchef, politikommissær Jens Rønberg, Østjyllands Politi.

Senere forklarede vagtchef, politikommissær Per Bennekov, Østjyllands Politi, at politiet modtager mange mails fra folk med mærkelige meddelelser i.

- Nogle vælger vi at følge til dørs, og det gjorde vi med den her. Det var politiet og andre offentlige myndigheder, der blev truet med død og ødelæggelse, der var ikke noget konkret eller personligt i mailen, men vi valgte ikke at tage nogle chancer, siger Per Bennekov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Ceres Park godkendt til tilskuere efter nye corona-regler: Billetsalget til FCK-kampen er i gang

Aarhus For abonnenter

Havneforening med nødråb: Spær p-pladser af for gæster på Aarhus Ø:

Aarhus

Har du oplevet ballade, hærværk eller bilræs?: Borgermøde om problemerne på Aarhus Ø

Annonce