Annonce
Alarm 112

Tumult i bylivet: 20-årig kvinde sparkede til dørmand

Politiet måtte rykke et par gange ud torsdag aften. Genrefoto: Johan Gadegaard

AARHUS: Der er kommet lidt mere at se til i det århusianske byliv efter der igen er blevet åbnet op for barerne i byen.

Torsdag aften blev politiet kaldt til en beværtning på Åboulevarden i Aarhus C, hvor en 20-årig kvinde var blevet tilbageholdt. Kvinden var kommet til beværtningen sammen med en flok venner, men da dørmanden ikke ville lukke hende ind, fordi hun ikke havde id, så blev hun frustreret og forsøgte at løbe forbi ham og ind i stedet for.

Det lykkedes dog ikke. Dørmanden tog fat i kvinden og gelejdede hende ud.

Annonce

Her sparkede den 20-årig kvinde ud efter ham og ramte, ifølge dørmanden, ham to gange på benet. Da politiet kom frem, blev den 20-årige sigtet for overtrædelse af restaurationsloven og hun fik et forbud mod at komme på stedet de næste to år.

To mænd i tumult

Episoden på Åboulevarden var ikke den eneste torsdag aften.

22.55 blev en patrulje kaldt til Mindebrogade i Aarhus, hvor to mænd var kommet i tumult. Den ene part, en 20-årig mand, har forklaret til politiet, at den anden mand, også 20 år, råbte efter ham, da han gik på Åboulevarden.

Da han vendte sig om for at se, hvem der havde råbt, kom den anden mand gående hen til ham og virkede truende og begyndte at råbe og skubbe til ham. Det udviklede sig til tumult mellem de to, inden en kvinde kom og trak den anden mand væk fra stedet, hvorefter de gik hver til sit og der blev taget kontakt til politiet.

Da patruljen ankom til stedet blev den aggressive 20-årige mand sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen ved at have udvist aggressiv og voldelig adfærd i det offentlige rum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF-direktør får karantæne og bøde på 20.000 kr: 'Gav hånd med knyttet næve med hård kraft'

Danmark

Gratis færger og billig kollektiv transport: Minister vil gentage succesen fra sidste sommer

Østjylland

Tvangsnedlukning truer: Sogn nærmer sig den kritiske grænse

Annonce