Annonce
Østjylland

Tunø uden havnefoged i højsæsonen

Tunøs havnefoged Jens Christian Worm Gotfredsen har efter godt et år valgt at sige sin stilling op. Han blev præsenteret til jobbet i april sidste år i forbindelse med den tidligere havnefoged Vagn Olesens afskedsreception. Arkivfoto: Morten Pape

Efter godt et år har havnefoged Jens Christian Worm Gotfredsen sagt sit job op. Nu skal højsæsonen gennemføres med midlertidige løsninger og selvbetjening.

Annonce

Tunø: Det er ikke meget mere end et år siden, at Jens Christian Worm Gotfredsen blev præsenteret som ny havnefoged på Tunø, hvor han afløste Vagn Olesen.

Men nu skal Tunø igen på jagt efter en ny havnefoged, efter Jens Christian Worm Gotfredsen har sagt sin stilling op.

- Han blev headhuntet til et tilbud, han ikke kunne sige nej til, siger Bjarne Møllgaard, der er overfartsleder på Tunøfærgen og havnefogedens nærmeste leder.

Rygter vil vide, at havnefogeden har forladt jobbet i huj og hast, men det afviser Bjarne Møllgaard.

- Men han kommer ikke til at være her så meget i sin opsigelsesperiode, der er på en måned, for han har en del afspadsering, der skal afvikles, forklarer overfartslederen, der nu må imødese en travl sommer med en Tunø Festival lige rundt om hjørnet uden en havnefoged.

- Det er selvfølgelig frygtelig ærgerligt. Han har været en meget dygtig medarbejder, der er kommet med mange input, som jeg kan bruge fremadrettet, siger Bjarne Møllgaard, der erkender, at han ikke kan nå at få en ny havnefoged på denne side af sommeren.

Vagn (Olesen, red.) bliver pudset af, så han kan hjælpe sammen med nogle af færgens medarbejdere, der alle viser stor fleksibilitet.

Bjarne Møllgaard, overfartsleder Tunøfærgen
Annonce

Selvbetjeningsløsninger

Nogen katastrofe er det dog ikke rent praktisk.

Bjarne Møllgaard har allerede overtalt den tidligere havnefoged Vagn Olesen til at løse nogle af opgaverne hen over sommeren i samarbejde med Tunøfærgens medarbejdere.

- Vagn bliver pudset lidt af, og så er han klar til at hjælpe, griner overfartslederen.

Desuden fremrykker man planerne om at lave flere selvbetjeningsløsninger både hvad angår køb af færgebilletter, men også ifht. at betale for overnatninger på teltpladsen etc.

På den måde kan den fremtidige havnefoged også få tid til at lave en anden service.

- Gæsterne er jo efterhånden vant til selvbetjeningsløsninger, så dem tager de godt imod, siger Bjarne Møllgaard.

- Og der er ingen sejlere eller teltliggere, der kommer til at mangle noget, lover overfartslederen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Aarhus For abonnenter

Håndboldklub er afhængig af forældres frivillige indsats for at få økonomien i mål: Vil du helst sælge burgere eller rydde op efter motionsløb?

Annonce