Annoncørbetalt indhold

Turen går fra Aarhus: 3 hyggelige ferier, I nemt kan tage på i sommeren 2022

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Med al usikkerheden omkring restriktioner og rejser er det intet under, at mange har afholdt sig fra at booke sommerferie, mens det stadig var billigt sidste vinter. Er du en af dem, der plejer at være tidligt ude og nu ikke ved, hvor man finder gode feriemuligheder så tæt på højsæsonen? Så har vi lige guiden til dig. Her i artiklen finder du vores bud på tre forskellige slags ferier, du hurtigt kan planlægge med afgang fra Aarhus, når sommersolen stråler.


Annonce

Alle disse rejseforslag skulle i skrivende stund være mulige, så længe du og evt. medrejsende har coronapasset i orden og/eller kan fremvise en negativ test – men sørg altid selv for at dobbelttjekke de gældende krav, inden I booker og tager af sted.


Hold øje med lokale afbudsrejser

Afbudsrejser må siges at være en klassiker, når det kommer til at planlægge ferier i 11. time – og det er der adskillige gode grunde til. For det første kan du komme til fantastiske destinationer som Mallorca, Kreta og Cypern og slikke sommersol i gudesmukke omgivelser. For det andet gør du det på afbudsrejser tusindvis af kroner billigere, end turen ville have været som en normal booking. Og for det tredje er mange af dem all inclusive-oplevelser, der kræver minimal planlægning fra jeres side. Så hvis I er omstillingsparate, er det bare om at holde øje med lokale rejsesider som f.eks. Århus Charter, så I kan pakke kufferterne, smutte i lufthavnen og tage af sted, når den rette tur dukker op.


Naturskøn camping i Europa eller hjemme

Camping i storslåede omgivelser er en helt unik oplevelse, I ikke må snyde jer selv for. I behøver på ingen måde være inkarnerede fastliggere eller tidligere spejdere for at kunne klare en ferie med camping: Tværtimod kan det at være åben for campering som overnatning give jer adgang til smukke områder, der ofte ville være hundedyre at bo i på et hotel eller en Airbnb.


Tag f.eks. Gardasøen: Azurblåt vand og sprudlende grønt så langt, øjet rækker, små hyggelige byer med lokale delikatesser, en state-of-the-art cykelsti hængende over vandet og fantastisk vejr stort set hver eneste dag. Dette ville uden tvivl koste kassen på et luksusresort – men vælger I f.eks. camping ved Gardasøen med Vacanceselect, får I snildt syv nætter til lidt over en tusse. Fra Aarhus har I mange forskellige valgmuligheder for transport, hvad end I er til fly, bil, tog eller en kombination – hvilket også kan gøres ret billigt med lidt planlægning.


I år behøver I faktisk ikke engang krydse landets grænser for at få sydlandske fornemmelser på campingferien: Tour de France kommer nemlig til Danmark, og ruten kommer endda til at gå forholdsvist tæt på Aarhus. Skal du se løbet køre forbi, kan du måske stadig nå at booke en plads med udsigt eller slå til ved et afbud et sted langs ruten – men skynd dig!


Idyllisk ferie på Fanø

Længes I efter en fredfyldt øferie, kan dette bestemt også gøres herhjemme i køreafstand. Danmarks kystlinje er besat med et hav af små, hyggelige øer, og lige ud for Esbjerg findes en sand kulturel perle af slagsen: Fanø.


Start bilen tidligt, læg vejen forbi et af Aarhus’ mange takeaway-steder for udsøgte provianter til vejen – og så kan I klare turen på godt og vel 2,5 timer. Sommeren på Fanø er noget helt særligt med idylliske gåture mellem de gamle bygninger og klitter. Er I til musik og historie, kan det anbefales at leje et af de gamle huse og deltage i festlighederne omkring Sønderhodag. Det bliver en oplevelse, I sent vil glemme.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.