Annonce
Kultur

TV-2 udsolgt på 10 minutter: Musikhuset klar med ekstra koncert

Der var rift om billetterne til TV-2 i Musikhuset. Derfor giver orkestret ekstrakoncert. Pressefoto

Der er stadig rift om billetterne, når Danmarks lykkeligste orkester giver koncerter i Aarhus.

AARHUS: Danmarks - efter eget udsagn - lykkeligste orkester er måske også Danmarks mest populære orkester. Det gik i hvert fald hurtigt med at sælge billetter, da Musikhuset torsdag klokken 10 satte billetterne til poporkestrets koncert 1. februar næste år til salg. Bare ti minutter gik der, før de 1.500 billetter var revet væk og koncerten blev meldt udsolgt.

Musikhuset og TV-2 havde givetvis på fornemmelsen, at Steffen Brandt og Co. var særdeles populære, så ganske få minutter senere blev en ekstrakoncert annonceret. Ekstrakoncerten finder sted dagen efter - nemlig 2. februar - også i Store sal.

Allerede en time efter, at ekstrakoncerten blev meldt ud, var der solgt i omegnen af 400 billetter.

TV-2 bruger foråret og sommeren i studiet, hvor gruppen indspiller et nyt album, som efter planen udkommer til efteråret.

Udgivelsen følges op af en landsomfattende Danmarks-turné i 2019. Som noget nyt deles koncerten i en akustisk og en elektrisk afdeling.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Bedre neurorehabilitering eller besparelse?

I næste uge skal Region Midtjyllands hospitalsudvalg og udvalg for nære sundhedstilbud igen tage stilling til et forslag om at flytte neurorehabilitering fra Horsens og Randers til Aarhus. Som næstformand i udvalget for nære sundhedstilbud har jeg naturligvis fulgt sagen tæt, for netop spørgsmålet om nærhed og kvalitet i behandlingen betyder meget for Alternativet. Fagligt er der både fordele og ulemper ved at samle neurorehabiliteringen i Aarhus. En samling i Aarhus vil fjerne behovet for overflytning mellem hospitalerne, og det giver mulighed for større specialisering. Desuden vil der også være fordele alene i placeringen tæt ved neurologien. Til gengæld kan placeringen længere væk fra patienternes hjem give mindre støtte fra patienternes pårørende. Der er næppe tvivl om, at fordelene trods alt overstiger ulemperne, og samlingen dermed vil være et kvalitetsmæssigt løft af neurorehabiliteringen. Der er til gengæld heller ikke tvivl om, at det giver en større udgift, end den nuværende løsning. Hvis vi skal lave ændringen, skal vi derfor være klar til at betale mere for det. I den nuværende indstilling skal ændringen finansieres af andre besparelser på de tre hospitaler. Det er ikke i orden! Alternativet kan derfor kun støtte forslaget om at flytte neurorehabiliteringen fra Horsens og Randers til Aarhus, hvis vi kan finde pengene til merudgiften uden at de tre hospitaler skal lave kompenserende besparelser.

Aarhus

Århusiansk syrienkriger anholdt ved ankomst til Danmark

Annonce