Annonce
Kultur

Tyroler-trækplaster fejrer 10-års-jubilæum med Horsens

Hansi Hinterseer har fejret adskillige succeser i Horsens. Senere i år får han muligheden for at skabe endnu en. Arkivfoto: Morten Pape
Til efteråret vender Hansi Hinterseer tilbage til byen, hvor han har optrådt adskillige gange.

Horsens: Ich bin, Du bist, Hansi zurück ist...

Efter et par års pause vender et af de mest standhaftige internationale koncertnavne i Horsens, den østrigske sanger og entertainer Hansi Hinterseer, tilbage til byen.

Det står fast, efter koncert-magerne i Horsens & Friends tirsdag har offentliggjort en koncert med det mange gange guldplade-vindende tyroler-trækplaster, som 7. november skal optræde i Forum Horsens med sit orkester Tiroler Echo.

- Når Hansi kommer igen, handler det i bund og grund om, at vi har oplevet en stor og vedholdende efterspørgsel. Der er mange, som gerne har villet have ham tilbage til byen, og det hverken kan eller vil vi ignorere, siger Horsens & Friends direktør Claus Visbye, som peger på, at Hansi Hinterseer også selv har ønsket et gensyn med sin danske fanskare.

Annonce

- Der er mange, som gerne har villet have ham tilbage til byen, og det hverken kan eller vil vi ignorere.

Claus Visbye

Mange fans i Danmark

- Han har mange fans i Danmark, og det vil han gerne honorere ved at komme forbi. I Horsens har vi arrangeret en del af hans koncerter og vænnet folk til, at han kommer her, tilføjer Visbye, som er glad for, at det er lykkedes at få den tidligere top-skiløber, filmstjerne og charmør på besøg.

Koncerten i Horsens er en del af en længere europæisk turné, der også runder København til sommer, og den kommer i halen på Hinterseers seneste udgivelse "Ich Halt Zu Dir" fra 2019. Et album, som ifølge sangerens hjemmeside opnåede en førsteplads på den danske albumhitliste og dermed statuerede hans popularitet.

10-års-jubilæum

Med koncerten fejrer den 66-årige østriger samtidig 10-års-jubilæum med Horsens, hvor han optrådte første gang i december 2010.

Det skete med succes, og hans evner til at fylde den lokale arena banede dengang vej for en stribe koncerter med internationale schlager-stjerner. Den kommede koncert skal dog ikke ses som et udtryk for, at Horsens & Friends slår ind på et bredt favnende schlager-spor igen.

- Det er ikke noget, vi har en bevidst strategi om at satse på, men hvis mulighederne dukker op, vil jeg heller ikke afvise, at der kommer flere koncerter, forklarer Claus Visbye.

Billetsalget til november-koncerten begynder 2. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Åbn butikken og spred glæde i byen

På en køretur gennem en af vore mindre provinsbyer i det skønne forårsvejr, så jeg byens butikker holde åbent for salg. Der var mennesker i gadebilledet, og ved byens største modetøjsbutik gik kunderne ind og ud ad døren. Inde i butikken gik kunderne rundt og udviste hensyntagen til hinanden. Det var en rigtig dejlig oplevelse at se åbne butikker og glade mennesker i gadebilledet. Der er hos de fleste mennesker behov for at vende tilbage til en problemfri hverdag, og byens butikker er dem, der er bedst til at visualisere positive begivenheder – og en tro på fremtiden. Åbn butikken, og gør kunderne glade. Alle bliver vindere. Byens borgere kan opleve glæden ved at se mennesker i gadebilledet – og åbne butikker. Butikkerne skaber salg og fungerer stadigvæk som arbejdsplads. Byen går fra at være ”død” og mennesketom til atter at være "levende” og aktiv. Er det at udvise dårligt samfundssind at holde sin butik åbent for salg – eller er det sund fornuft? Er det bedre at holde butikkerne lukkede og risikere at gå konkurs i juni måned fremfor at sikre overlevelsen ved at sælge til de kunder, der gerne vil købe? Danskerne kan sagtens tilpasse sig en situation, der gør det nødvendigt at opføre sig på en anden måde end tidligere, og man kan sagtens selv finde ud af at vise det hensyn, der er nødvendigt. Detaillisterne kan sagtens finde ud af at holde deres butikker åbne og samtidig ”hjælpe” kunderne til udvise de nødvendige hensyn. Et nedlukket Danmark over en længere periode fører til en ny ”istid”. De detaillister, der holder deres butikker åbne for salg, gør os alle en stor tjeneste. Glade mennesker i gadebilledet gør hverdagen festligere for alle – derfor er det en god ide at holde butikkerne åbne for salg. At skulle vente hele eller halve år på en normalisering ødelægger alt for den private sektor, og det er jo, når alt kommer til alt, den private sektor, der skaber forudsætningerne, for at Danmark er et velfærdssamfund. Lad os åbne butikkerne og bevise, at vi godt kan tage hensyn til hinanden uden at blive formanet herom af regeringens forskellige ministre. Det danske forår er skønt. Lad os komme ud og nyde det i fulde drag. Lad os få lov til at købe nyt forårstøj til garderoben.

Aarhus

Leder af daginstitution har travlt: Børnene er velkomne - forældrene skal nødigt indenfor

Aarhus

Ingen hjælp at hente: Lang næse til kulturens fyrtårne i Aarhus

Annonce