Annonce
Aarhus

Tysk verdenspremiere i Aarhus: Tag en gratis udflugt i en el-Mercedes

I en af bilerne, for eksempel en EQC, kan man komme lidt ud af byen på udflugt. PR-foto
Mercedes-Benz flytter ind i Magasin, hvor de låner el-biler ud. Helt gratis.

AARHUS: Var det noget med en tur ud af byen i en el-bil fra Mercedes?

Sådan lyder tilbuddet i hvert fald fra Mercedes-Benz, der åbner en pop-up butik i Magasin fra 26. august til 8. september i forbindelse med en verdenspremiere på deres nye koncept City Escapes.

Konceptet er, at man booker en tur, hvor man skriver, hvor man gerne vil hen og hvornår, og så får man en halv dag i enten en el-bil eller hybridbil fra Mercedes-Benz.

- Med City Escapes stiller vi en række biler gratis til rådighed og giver mulighed for at tage en gratis tur ud af byen. Det skal også gerne gøre op med myten om, at el- og hybridbiler er kedelige, besværlige og har for kort rækkevidde. For det stik modsatte er faktisk tilfældet, og vi vil gerne inspirere endnu flere til at tage et grønnere valg, næste gang de skal vælge bil, siger Signe Christiani, marketingansvarlig hos Mercedes-Benz personbiler.

Annonce
PR-foto

Møder kunderne et andet sted

Det seneste års tid har Mercedes-Benz satset på at gøre el-biler og hybridbiler til et reelt alternativ til de traditionelle benzin- og dieselbiler.

- Og bare på det år har vi oplevet en enorm stigning i interessen for de her biler, som Signe Christiani siger.

Derfor er det også oplagt for den tyske bilfabrikant at oprette en pop-up butik i Magasin frem for eksempelvis at lade kunderne komme til dem - eksempelvis hos Ejner Hessel, som ellers står for at sælge Mercedes-biler i Aarhus, siger hun.

- På den måde møder vi kunderne et andet sted i processen med at overveje ny bil. Og fra et lignende arrangement i København ved vi, at der sker noget, når vi inviterer folk indenfor på en anden måde end ellers.

Bilerne, som man kan tage på City Escape i, kan bookes via hjemmesiden cityescapes.dk, og så kan de afhentes i Magasin. Her har Mercedes-Benz også en guide, som kan hjælpe med inspiration til en tur ud i det grønne - for eksempel til Mols Bjerge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce