Annonce
Kultur

Så kom datoen: Rammstein til Aarhus i august 2020

Rammstein spillede i Horsens i 2017. Foto: Axel Schütt
Rammstein giver koncert på Ceres Park i 2020.

AARHUS: Allerede inden tyske Rammsteins 2019-turné er overstået, har gruppen meldt datoer ud for næste års turné og endnu engang vender den tyske rock-kolos tilbage til Danmark - denne gang Ceres Park i Aarhus.

Den oprindelige annoncering kom på tyskernes Facebook-side, men var i første omgang uden konkret dato. Den er i mellemtiden blevet offentliggjort: 4. august 2020 indtager ilden Ceres Park. Billetsalget starter 5. juli klokken 11 hos Billetlugen, og priserne starter ved 610 kroner for en siddeplads og 750 kroner for en ståplads - og mon ikke at de billetter nok skal blive solgt.

Det plejer i hvert fald at gå hurtigt med at komme af med billetterne. Da billetsalget åbnede forud for Rammsteins nuværende turné, blev der ifølge gala.de solgt imponerende 800.000 billetter på bare fire timer.

Annonce
Rammstein i Fængslet i Horsens. Foto: Axel Schütt

Udsolgte koncerter

Rammstein oplever et sandt triumftog i øjeblikket, hvor bandet aften efter aften spiller for udsolgte huse - eller rettere sagt, stadions.

Således også torsdag i sidste uge, hvor 45.000 koncertgængere oplevede Rammstein, der blandt andet er kendt for aldrig at spare på pyroteknikken, give den gas i Parken.

I 2017 gav Rammstein ligeledes en udsolgt koncert i Danmark. Dengang var det Horsens, der havde glæde af det tyske band.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Parkering i Skejby: Gylden mulighed for at få parkering til at fungere

En arbejdsplads med næsten 9.734 medarbejdere samlet på et areal, der svarer til cirka 500 parcelhusgrunde. Det er ikke svært at forestille sig, at det vil give problemer på mange forskellige områder. Men når det drejer sig om selve en af grundpillerne i vores velfærdssamfund; nemlig et sygehus, så tillader vi faktisk ikke, at der er alt for mange problemer. Så forventer vi - alle vi skatteborgere - at tingene bare kører efter en snor, der hverken knækker eller flosser det mindste. Men sådan er det selvfølgelig ikke i virkelighedens verden og slet ikke, når sygehuset er Aarhus Universitetshospital, der siden den tankemæssige fødsel har oplevet at få fjernet millioner og atter millioner af kroner, så det har meget svært ved at leve op til betegnelsen et supersygehus. Aarhus Universitetshospital er ét af de absolut bedste sygehuse i Danmark med nogle af de absolut bedste indenfor deres fag og specialer. Ingen tvivl om det. Men de senere år har Aarhus Universitetshospital fået et ry for også at være mangelfuldt og problemfyldt. Ikke på grund af personalet, men på grund af en økonomi og nogle økonomiske krav fra stat, der gør, at der alt for ofte har været sparerunder, nedskæringer og omorganiseringer. Samtidig har hospitalet kæmpet for at blive færdigbygget med de forsinkelser og fejl, som - desværre - alt for ofte er på store byggerier i Danmark. Nu står sygehuset færdigbygget, men der er stadig mulighed for forbedringer. Især på parkeringsområdet, som vi beskrev i mandagsudgaven af Århus Stiftstidende. Det har sygehusets ledelse, Region Midtjylland og Aarhus Kommune endelig erkendt og har derfor bedt konsulentvirksomheden Cowi om at udtænke noget bedre og langt mere funktionelt end det eksisterende. Som en - heldigvis - sjælden bruger af Aarhus Universitetshospital er det ikke svært at pege på skiltningen, som et forbedringspunkt. Ikke så meget antallet af skilte, mere størrelse og selve indholdet. Som ansat ved man godt, hvor man skal hen. Som indlagt er det mere eller mindre ligegyldigt, da andre oftest afleverer én. Som pårørende og gæst er man straks mere udfordret. Men hospitalet er førdigbygget og parkeringspladserne er lavet, så nu kan Cowi studere det adfærdsmønster, vi bilister har, når vi ankommer til et sygehus. Cowi har alle muligheder for at lave en analyse, der helt ned til de enkelte pladser kan optimere det for både ansatte og pårørende, så begge grupper får optimale parkeringsforhold tæt på supersygehuset. Alt andet vil være ærgerligt.

Danmark

Anden brøler fra myndighederne: Derfor må udskældt omskæringlæge fortsætte

Annonce