Annonce
Aarhus

Tyvstart: Fodbold-VM begynder i Aarhus

Sådan så det ud på Bispetorv, da Danmark slog Portugal 3-2 i EM-kampen i 2011. Foto: Kim Haugaard

Landskamp mod Sverige på storskærm og VM i straffespark på Store Torv og Bispetorvet.

AARHUS: Fodbold-VM i Rusland begynder 14. juni. Men allerede fredag 1. og lørdag 2. juni får vi en forsmag i Aarhus.

Det sker i forbindelse med, at midtbyens butikker holder åbent til midnat i forbindelse med eventen "Verdensbilleder". Dansk Boldspil-Union er med.

Der bliver rød-hvide farver og masser af feststemte mennesker, og landskampen mellem Sverige og Danmark kan ses på storskærm. Der bliver VM i straffespark og Fodboldens Dag med DBU Tour. På Bispetorvet kan hentes inspiration til rejser og kulturelle og kulinariske indslag fra fremmede himmelstrøg. I år er der særlig fokus på blandt andet Nepal. På torvets scene vil der være musik, dans og gratis koncerter fredag aften, og derudover vil man kunne opleve en helt særlig og spektakulær forestilling i samarbejde med Bora Bora Dans og Visuelt Teater. Dansere fra et italiensk dansekompagni vil hænge fra en stor kran, mens de danser i luften.

Fredag kl. 18 er der parade gennem midtbyen, hvor Strøget er pyntet i rød-hvide farver. - Jeg glæder mig og ser frem til samarbejdet med DBU og Bora Bora, siger Claus Bech, direktør for Aarhus City Forening. Jesper Lind Andersson, Kommerciel Direktør i DBU, siger: - På Store Torv byder vi over to dage på VM i Straffe, Fodboldens Dag, freestyleshows, konkurrencer og meget andet.

Annonce

Programmet


  • VM i Straffe foregår fredag 1. juni og er for alle over 18 år.
  • Du deltager ved at stille med et hold på fem spillere, hvoraf én står på mål. De tre bedste hold går videre til finalestævnet i København 14. juli.
  • Lørdag 2. juni er Fodboldens dag med fokus på sjov, leg og aktiviteter.
  • Kun VM i straffe kræver tilmelding inden dagen.Tilmeld dit hold på dbu.dk/dbutour. De første sparer 150 kroner. Det vil sige, at det koster 250 kr. for et hold, derefter 400 kr.

Program:


  • Store Torv 1. juni kl. 16-21: VM i Straffe
  • Store Torv 2. juni kl. 10-15: Fodboldens dag. Kl. 19.45: Storskærm med Sverige-Danmark
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Aarhus Fremad-profil rykker til Kolding

AGF

Det Hvide Snit afsnit 50: Op på hesten og af sted mod forårssæsonen

Aarhus For abonnenter

Dyreforsøg: Salamanderen skal lære os at gendanne rygsøjlen

Annonce