Annonce
Sport

U-landstræner bliver cheftræner i Aarhus United

Heine Eriksen bliver cheftræner i Aarhus United. Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport

Heine Eriksen bliver manden, der skal styre projektet Aarhus United videre. Han skal styre holdet parallelt med jobbet som U19-landstræner.

Håndbold: Han har været med gennem hele processen i Aarhus United og fungeret som sparringspartner for arbejdsgruppen.

Nu tager Heine Eriksen det sidste skridt op og placerer sig som cheftræner for det nye projekt. Den nuværende U19-landstræner har tidligere udtrykt sin begejstring for det nye projekt i Aarhus, som han styre parallelt med jobbet som U-landstræner.

- Jeg har ikke lagt skjul på, at jeg anser Aarhus United for et meget interessant projekt, og den seneste udvikling har overbevist mig om, at der er store muligheder, hvis man forfølger den valgte strategi. Derfor er jeg rigtig glad for, at jeg er blevet betroet jobbet som cheftræner, og at jeg nu kan starte en dialog og forhandlinger med interesserede spillere og staben omkring holdet, siger Heine Eriksen i en pressemedddelelse.

Aarhus Uniteds nye direktør Carsten R. Andersen udtaler, at han er sikker på, at U-landstræneren er den helt rigtige mand til jobbet.

- Jeg er ikke i tvivl om, at Heine Eriksen er et rigtigt godt valg og ud fra drøftelserne er jeg sikker på, at han skal få dannet en god trup, hvis vi andre i den kommende tid får finansieringen af Aarhus United helt på plads.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce