Annonce
Navne

Uddannet elektriker: Fra teatrets små gamle rum til den store energikerne i Lystrup

Niels Frederik Riddervold Thorsen er udlært elektriker i virksomheden El:Con i Hornslet. Foto: El:Con

Niels Frederik Riddervold Thorsen er udlært elektriker i virksomheden El:Con i Hornslet.

Under sin læretid har han været lærling i virksomhedens Aarhus-afdelinger for service, sikring og projekt samt ved bygningsautomatik i Hornslet. Han har prøvet kræfter med mange forskellige opgaver, og opgaverne på Aarhus Teater og Lisbjerg Kraftvarmeværk har gjort særligt indtryk.

"Det er altid interessant med nogle specielle rammer. Fra at arbejde i så ikonisk en bygning som Aarhus Teater og føle, at man kravler steder, hvor intet menneske har været i 100 år, til at arbejde på en af de største energikerner i Aarhus, hvor kedlen altså er lidt større end derhjemme, har været store oplevelser", forklarer den nyuddannede i en pressemeddelelse.

Niels Frederik Riddervold Thorsen er nu fastansat som CTS-tekniker hos El:Con i Hornslet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Aarhus For abonnenter

Mange ansatte har forladt sundhedsenhed i Aarhus: Alvorligt påbud rammer efter en svær periode

Annonce