Annonce
Aarhus

Udfordring: Kan I strikke en Fiat?

<p>Damerne hos Røde Kors Nørklerne Aarhus er gået op i at strikke lapper med liv og sjæl. Og når de en gang er færdige, har de brugt i omegnen af 300 nøgler garn for at dække Aarhus Motions Fiat Fiorino. Privatfotos</p>

Aarhus Motion gav kvinderne bag strikbar.dk en udfordring. Kan I strikke en bil til Aarhus City Halvmarathon?

Annonce

To strikkeglade kvinder har taget udfordringen op. Udfordringen om at strikke en bil. Eller rettere coveret til en bil. Nærmere bestemt er de to kvinder bag webshoppen strikbar.dk blevet spurgt om de kan strikke coveret til en Fiat Fiorino, som skal køre med i karavanen foran løberne til Aarhus City Halvmarathon søndag 19. juni.

Damerne hos Røde Kors Nørklerne Aarhus er gået op i at strikke lapper med liv og sjæl. Og når de en gang er færdige, har de brugt i omegnen af 300 nøgler garn. Foto: Andrea Thygesen

»Det lød simpelthen bare for sjovt. Vi har aldrig prøvet at beklæde noget før,« fortæller Andrea Thygesen, der sammen med Mette Sloth Lave driver strikbar.dk.

To mand høj er dog ikke nok til at strikke et cover til en Fiat Fiorino, så strikbar.dk har allieret sig med kvinderne i Røde Kors Nørklerne Aarhus.

»De er mellem 20 og 35 damer, der strikker lapper til coveret. De er simpelthen så søde, og de er vildt engagerede,« fortæller Andrea Thygesen.

Med mindre end en måned tilbage til løbet, bliver lyden af klirrende strikkepinde højere og højere hos nørklerne. Men de skal nok nå det.

Andrea Thygesen anslår, at damerne indtil nu har strikket omkring 1000 lapper. De dækker cirka 16 kvadratmeter. Et cover til en Fiorino kræver cirka 18 kvadratmeter lapper.

»På mandag skal vi mødes og lave coveret til bilen, så det passer fuldstændigt, i lagenlærred,« fortæller Andrea Thygesen.

Coveret bliver herefter delt i flere dele, som man kan velcro sammen. Lapperne syes fast på coveret af lagenlærred.

»Ud over det er et sjovt projekt, så synes vi jo også, det er lidt sjovt, at Aarhus Motion vil bruge bilen til andre arrangementer,« siger Andrea Thygesen.

Den strikbeklædte bil kan før og efter løbet ses ved musikhuset.

.services-box, .subscription-ad, .localclub-ad, .article-f2, .article-related, .mjm-most-read-article {

display: none;

}

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Tilfreds AGF-træner efter nederlag: - Nogle gange er det vigtigt at forstå, hvilket niveau det her foregår på

AGF

Patrick Olsen: FCM har en klassetrup, men det har vi altså også

Annonce