Annoncørbetalt indhold

Udforsk sofaer i højeste kvalitet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Står du for at skulle købe en ny sofa, så skal du gøre dig selv den tjeneste at tjekke Børge Mogensens designer sofaer ud. Sofaen er et ægte stilikon indenfor møbeldesigns. Børge Mogensen var perfektionistisk ned til mindste detalje, når han designede og producerede sine unikke møbler. Der var intet, der blev overladt til tilfældighederne.

Børge Mogensens sofaer er en lise for øjet med deres smukke og helt igennem æstetiske udstråling. Du vil opleve komfort, kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. Der vil hos Børge Mogensen være et intenst fokus på, at du kan udforske sofaer i højeste kvalitet.

Annonce

Kombinér æstetik med funktionalitet

Børge Mogensen sofaer er produkter, hvor der er blevet kælet for detaljen i designet. Der er dog udover lagt stor vægt på det behagelige, så siddekomforten i sofaerne er efter alle kunstens gyldne regler. Sofaerne kan også sagtens benyttes til at tage en lur med velbehag i de bløde læderhynder.

Alt i alt er dette kombineret med slidstærke, danske og holdbare naturmaterialer i højeste kvalitet. Børge Mogensen har dog formået at kombinere æstetik med funktionalitet. Funktionerne i sofaerne lader ikke noget være tilbage til fantasien. Køb denne sofa, så har du den bedste sofa, som du kunne ønske dig.

En investering i en Børge Mogensens sofa er en langvarig investering. Du kommer med stor garanti til at knytte sig stærkt til denne type sofa. Det gør du, da kvaliteten af de materialer, der er anvendt i produktionen af møblerne, ikke er til at slide op. Du har derfor en sofa for resten af livet og til med den bedste af slagsen.

Lær mere om Børge Mogensen

Børge Mogensen er uddannet møbelsnedker i 1934. Han ville mere end blot at være møbelsnedker, og tog derfor efterfølgende en uddannelse til møbelarkitekt, hvor han blev en del af kunsthåndværkerskolen. Han udviklede sig hastigt på kunstakademiet, hvor han var under kyndig vejledning af Kaare Klint, som fik meget stor betydning for hans videre karriere.

Børge Mogensens største drivkraft var hans snedker baggrund, og det er på trods af, at han mestrede arkitekt delen til perfektion. Men hans passion var det håndværksmæssige i at producere møbler, og derfor insisterede han ydmygt på, at kalde sig selv møbelsmed - ikke designer. Det var dog begge uddannelser, der fik betydning for hans fremtidige tilgang til møbel produktionen.

Der var flere værdier og variabler, der spillede ind, når Børge Mogensen kreerede møbler i verdensklasse. Han havde nogle forestillinger, og de skulle følges til punkt og prikke, så der blev opnået forsvarlige og attraktive resultater. Se dem her:

●     Kvalitet

●     Valg af materialer

●     Produktionsmetoderne

●     Funktionalitet

●     Æstetik

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.