Annonce
Aarhus

Udlignede i tillægstiden: Fremad og VSK delte i lokalt topopgør

Aarhus Fremads Mathias "Marvin" Laursen var ved at blive klædt af da VSK lørdag gæstede Riisvangen. Foto: Ole Nielsen
VSK Aarhus var i store dele af kampen bedre end Aarhus Fremad på Riisvangen, alligevel skulle lokalrivalen ind i dommerens tillægstid før de fik udlignet i 2. divisions topopgør.
Annonce

FODBOLD: En tilskuer kom for skade at lykønske Jens Gjesing med det ene point da Aarhus Fremad og VSK Aarhus efter slutfløjt bevægede sig op mod omklædningsrummene på Riisvangen.

- Tak. Men der er nu ikke noget at sige tillykke for, svarede cheftræneren for VSK Aarhus.

Hans hold havde ellers netop spillet 1-1 med den måske største favorit til at rykke op i 1. division, Aarhus Fremad - tilmed med en scoring langt inde i dommerens tillægstid. Men han var ikke tilfreds.

- Vi skulle have vundet kampen, sagde Jens Gjesing og fortsatte.

- På de vigtigste parametre var vi det bedste hold i dag. Men vi må også kigge indad, fordi vi skabte så mange kæmpe store chancer; og de skal jo sparkes ind. Og set i det lys, kan vi jo godt være glade for et point når vi scorer til allersidst, men hvis vi lige ser bort fra det, så var det altså en kamp, vi skulle have vundet.


Jeg forstår godt, hvis de mener, de skulle have noget med herfra. Og uafgjort er vel ikke et urimeligt resultat.

Thomas Hagelskjær


Annonce

- Vi kan slå alle

VSK Aarhus var ganske rigtigt mere end godt med i kampen.

Deres effektive kontrastød når Fremad tabte bolden havde hjemmeholdet svært ved at håndtere. Og det skabte flere store chancer, som VSK-angriberne var for dårlige til at udnytte.

I seneste sæson var Fremad tæt på at rykke op mens VSK Aarhus endte i nedrykningsspillet. Men Jens Gjesing vil ikke tage til takke med det ene point på den svære udebane af den grund.

- Vi ved, at vi kan slå alle. Vi spillede ikke nogen brandkamp i dag. Jeg synes, vi har mere i posen. Det skal ikke være en kritik af dagens præstation, den var absolut godkendt. Men vi bruger ikke så meget tid på de andre hold. Vi ved, vi kan slå alle - inklusiv Aarhus Fremad.

Annonce

Debutant tæt på helterolle

Hos Aarhus Fremad fik den tidligere AGF-målmand Thomas Hagelskjær debut.

Lejesvenden fra Vejle Boldklub har haft svært ved at kæmpe sig til spilletid, og derfor har han søgt græs i Aarhus i det sidste år inden hans kontrakt med Superligaklubben udløber om et år.

- Jeg har ikke spillet noget i Vejle i forhold til hvad jeg havde håbet på. Især seneste sæson var hård. Og derfor er jeg glad for, at jeg allerede fik lov til at spille i dag selv om jeg kun har trænet med én gang, siger Thomas Hagelskjær.

Og manden med handskerne var tæt på at få den bedst tænkelige debut.

Få minutter før tid havde han en rigtig god redning hvor han holdt en hård VSK-afslutning tæt under mål.

Og i tillægstiden fik han så muligheden for at blive den helt store helt, da gæsterne blev tilkendt et straffespark fordi en Fremad-spiller havde hånd på bolden i feltet.

Og Hagelskjær fik da også en arm på Oscar Scott Carls afslutning, men ikke mere end at han kun fik slået bolden op i nettaget.

- Jeg var ude ved den, men jeg tror, at den lige tog et opspring inden jeg ramte den. Men jeg skal se den igen for helt at forstå hvad der skete. Det var ærgerligt, det havde været en god afslutning på en debut, jeg ellers var tilfreds med, sagde målmanden.

Han erkendte dog, at VSK Aarhus havde været rigtig fint med i kampen, selvom Aarhus Fremad var fra en god times spil ved Magnus Kirchheiner var foran i opgøret.

- Det var selvfølgelig skuffende, at de scorede til allersidst. Men vi skal også se udover, at de scorede så sent og se på præstationen. Og langt hen ad vejen var det godkendt, selvom der er nogle ting, der skal justeres.

- Men det var en lige kamp. Vi prøvede de ting, vi havde aftalt med bolden, men det gik ikke altid som vi ville. Og så er VSK et godt hold. Og jeg forstår godt, hvis de mener, de skulle have noget med herfra. Og uafgjort er vel ikke et urimeligt resultat, sagde Thomas Hagelskjær.

Annonce

Brabrand tabte hjemme

Resultatet betyder at Aarhus Fremad og VSK Aarhus begge er fire point efter topholdet Jammerbugt, der har maksimumpoint efter fire kampe.

I den vestlige del af Aarhus spillede Brabrand samtidig med lokalopgøret på Riisvangen.

Hjemmeholdet tabte 0-2 til Middelfart, der dermed fik sine første point i dette års turnering. Brabrand har selv fire point efter de første fire runder.

Thomas Hagelskjær fik lørdag debut for Aarhus Fremad. Foto: Ole Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Kulturrådmand overlever kampvalg: Det Radikale bagland peger fortsat på Rabih Azad-Ahmad

Danmark

Se Danmark: Med misk mask maske på

Annonce