Annonce
AGF

Udmattet, men lykkelig Kevin Diks: Jeg gav alt for AGF-fansene

Kevin Diks og holdkammeraterne jubler efter Kamil Grabara har reddet endnu et straffespark. Foto: Bo Amstrup/Scanpix
Var det Kevin Diks' sidste kamp i den hvide AGF-trøje, da han og holdkammeraterne slog AaB efter straffesparkskonkurrence? Det ved ingen. Hollænderen afviser i øvrigt, at der skal være noget om snakken omkring interesse fra Brøndby og FCK

FODBOLD: Han lignede dét, han også var, som han stod der bag et metalhegn og pustede ud efter fredagens Europa Playoff-finalesejr over AaB:

Kevin Diks var træt. Meget træt. Men også ét stort smil.

- Det var sgu en vild kamp. Jeg ved faktisk ikke rigtig, hvad der skete, men jeg kan huske, at jeg fik gåsehud, da vi fik tilkendt straffesparket i den forlængede spilletid. En fantastisk følelse. Og jeg ved ikke, om retfærdigheden ligefrem skete fyldest, men jeg synes, at det var fortjent, at vi endte med at vinde kampen. Det er vigtigt for AGF, kom det fra AGF-backen.

Annonce

Er det også det for dig? Du ved jo ikke, om du fortsætter i klubben eller skal et helt andet sted hen.

- Ja, meget. Vi ville vinde den her for fansene, for klubben, og det glæder mig, at vi gjorde det. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske med mig. Det må vi se. Nu tager jeg på en tiltrængt ferie med min kæreste, og så vil jeg tænke over tingene i et par uger. Men det er jo ikke kun op til mig. Det er først og fremmest op til Fiorentina, så dem skal jeg naturligvis også lige have snakket med først, lød det fra Diks, der i denne sæson har været lejet ud til AGF fra den italienske klub.

Har ikke været til lægetjek

I de seneste dage har der været skrevet artikler om konkret interesse fra både Brøndby og FC København i forhold til at nappe Kevin Diks

- Jeg har læst det samme, som du har læst, og jeg kender ikke noget som helst til det. Min agent ringede til mig og sagde 'Kevin, jeg ved ikke, hvor det kommer fra'. Så jeg ved ikke, hvad det handler om.

Det forlyder, at du har været til lægetjek i FC København?

- Det passer ikke. Jeg synes, at det sindssygt, at folk bare finder på historier. Jeg har ikke været til lægetjek. Det passer simpelthen ikke.

Er der en mulighed for, at du bliver i AGF?

- Måske. Vi får at se. Jeg holder alle muligheder åbne, men nu vil jeg have lidt tid sammen med min kæreste og familie til at snakke tingene igennem.

Hvornår regner du med at træffe en beslutning?

- Det ved jeg ikke. Engang i løbet af sommeren. Det haster ikke. Jeg skal i hvert fald som det første lige have snakket med Fiorentina.Jeg har læst det samme, som du har læst, og jeg kender ikke noget som helst til det. Min agent ringede til mig og sagde 'Kevin, jeg ved ikke, hvor det kommer fra'. Så jeg ved ikke, hvad det handler om.Tilbage til fredagens drama på Ceres Park. Potentielt Kevin Diks' sidste optræden i AGF-trøjen.

- Jeg er træt helt ind til knoglerne. Jeg har kun trænet en gang i løbet af den her uge, har døjet med noget betændelse, men ville spille for fansene og give dem, hvad de fortjener. Jeg gav alt, men kunne godt mærke undervejs, at det bestemt ikke var alt, der gik min vej, sagde hollænderen.

- Det holdt hårdt, men vi troede på det hele vejen. Også da de scorede til 2-1 i den forlængede spilletid. Vi blev bare ved.Lige nu er jeg bare glad for, at AGF skal spille i Europa i næste sæson. Det gør mig så glad, kom det fra backen.

Om det så er med ham ombord eller ej, giver sommeren svar på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

AGF

Tidligere AGF-profil drager til Island

Aarhus

De smarteste sygehuse klarede coronakrisen bedst: AUH er blandt de bedste i verden

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Alarm 112

Nye redningsstiger i østjyske havne skal forebygge drukneulykker: Skrig-orange og kan ses fra vandet i mørke

Annonce