Annonce
Sport

Udskiftning i truppen: Århus-spillere får opsagt deres kontrakter

Kristian Rammel har ikke fået mange minutter på stregen og rykker derfor videre i karrieren. Foto: Ole Nielsen
Århus Håndbold har efter gensidig aftale ophævet kontrakterne med stregspiller Kristian Rammel og bagspiller Jonas Langerhuus.

HÅNDBOLD: Århus Håndbold har valgt at ophæve kontrakten med to af sine spillere før tid. Jonas Langerhuus og Kristian Rammel skiftede til klubben sidste sommer, men har ikke fået de roller på holdet, som der oprindelagt var lagt op til. Derfor er de i sammenråd med den århusianske ligaklub blevet enige om at ophæve samarbejdet før tid.

Langerhuus kom til klubben efter et ophold i schweizisk håndbold, mens Kristian Rammel blev hentet til Aarhus efter at have været en fast profil for Bækkelaget i sit hjemland. Førstnævnte har leveret flere gode præstationer i den århusianske trøje, men har stået i skyggen af Anders Kragh Martinusen i det meste af sæsonen. Norske Rammel har derimod haft svært ved at finde sig til rette i den danske liga og har det meste af tiden set til fra bænken.

- Man kan sige, at de ikke har fået de roller, som de havde håbet på, og vi havde troet på, at de kunne tage. Det er ikke blevet til så meget spilletid og derfor vil de gerne videre til et andet sted, hvor de kan få en større rolle, hvilket vi ikke vil spænde ben for, siger Århus Håndbolds sportschef Peter Bredal.

Afskeden med de to spillere efterlader to huller i truppen, som sportschefen i den kommende tid skal forsøge at få fyldt. Det haster dog mest med at finde en afløser til stregpositionen, hvor det lige nu kun er Besard Hakaj, der er decideret stregspiller. På højrebacken har man både Anders Kragh Martinusen og unge Jon Katballe, som klubben skrev en længerevarende kontrakt med tidligere på året.

- Vi er i fuld gang med at finde afløsere til begge positioner, men det er stregpositionen, der har førsteprioritet. Vi har tidligere brugt Nikolaj Læsø som en alternativ streg, men han får rigeligt at se til i den nye sæson, så det er vigtigt, at vi finder en makker til Besard, siger Peter Bredal.

Sportschefen understreger dog, at der ikke er panik før lukketid. Der skal ikke handles for enhver pris.

- Vi skal kun gå ud og hente en spiller, hvis det giver mening. Et flot udenlandsk navn skal ikke være den afgørende årsag. Det skal være en spiller, som vi tror på, og som kan passes ind i vores økonomiske rammer, siger Bredal.

Århus Håndbold har allerede sagt farvel til Sebastian Henneberg, der fortsætter karrieren i Norge hos Elverum. Eneste tilføjelse i forhold til seneste sæson er indtil videre U19-landsholdsspilleren Jon Katballe fra egne rækker.

Det er ikke offentliggjort hvor Jonas Langerhuus og Kristian Rammel fortsætter deres karriere.

JFMNORMAL - Jonas Langerhuus kom til Aarhus med masser af succes fra Schweiz, men trods flere gode præstationer for ligaholdet, så har han også stået i skyggen af Anders Kragh i denne sæson. Foto: Ole Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trods øget smittefare: Demonstration mod politivold og racisme i Aarhus

Danmark

Lyt med: Suzanne føler afmagt efter George Floyds død - Jeg er blevet spyttet efter på gaden

Annonce