Annonce
Sport

Udskiftning på holdet: Morten Østergaard er ikke længere AGF-ambassadør

Morten Østergaard tog i efteråret sin afgang som leder af De Radikale efter en krænkelsessag. Sammen med Bent Hansen, tidligere regionsformand og jounalist Anja Pil Overby stopper han nu som AGF-ambassadør. I stedet er en musiker, en festugedirektør og en badmintonstjerne blevet en del af korpset. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
AGF skifter ud i sit ambassadørkorps. Det betyder et farvel til den tidligere radikale leder Morten Østergaard, der sammen med DR-journalist Anja Pil Overby og tidligere regionsformand Bent Hansen er blevet afløst af en festugedirektør, en musiker og en badmintonlegende.

AARHUS: Morten Østergaard kan ikke længere skrive AGF-ambassadør på visitkortet. En titel han har båret siden 2016.

Den radikale folketingspolitiker gik 8. oktober af som politisk leder for Radikale Venstre efter en krænkelsessag internt i partiet.

I den forbindelse var hans titel som AGF-ambassadør oppe at vende i klubbens bestyrelse.

Annonce

- Vi har drøftet det her i bestyrelsen i AGF og har den holdning, at Morten Østergaard stadig er ambassadør i AGF, hvis han ønsker at være det, sagde AGFs bestyrelsesformand Lars Fournais dengang til TV2.

Årsagen til, at Morten Østergaard ikke længere er AGF-ambassadør, skyldes dog heller ikke efterårets metoo-sager, men derimod en naturlig udskiftning, forklarer AGF i en pressemeddelelse.

Ambassadørerne er som minimum udnævnt for en treårig periode for at sikre en løbende fornyelse af ambassadørholdet.

Morten Østergaard udskiftes sammen med DR-journalist Anja Pil Overby og tidligere regionsformand Bent Hansen.

- Det har hele tiden været planlagt at skifte ud i ambassadør-korpset her ved indgangen til 2021, og vi vil gerne benytte denne lejlighed til at takke Bent, Morten og Anja for deres indsats. Jeg er sikker på, at de fortsat vil følge klubben tæt og holde klubfanen højt - også selvom de ikke længere er en del af ambassadør-korpset, siger ambassadørformand Heine Bach i en pressemeddelelse.

Tre kendte århusianere

De nye ansigter i ambassadørkorpset er Rikke Øxner, direktør for Aarhus Festuge, badminton-legenden Morten Frost og musiker Poul Krebs.

Rikke Øxner, festugedirektør, er sammen med Morten Frost, badmintonlegende, og musiker Poul Krebs nye ansigter på AGFs ambassadørhold. Foto: Axel Schütt

- Vi er stolte over, at Rikke, Morten og Poul alle har takket ja til at blive en del af vores ambassadørhold. Vi har stor glæde af vores ambassadører, som er med til at sætte klubben i et positivt lys og bakke op om forskellige tiltag. Fælles for de tre nye ambassadører er, at de er markante Aarhus-personligheder, som på hver deres måde kan være med til at bringe ny energi ind i vores ambassadør-korps, og vi glæder os til at se dem til vores kampe, siger bestyrelsesformand Lars Fournais.

AGF-ambassadører

AGF's ambassadørhold består af følgende medlemmer:

Musiker Poul Krebs
Badminton-legende Morten Frost
Festugedirektør Rikke Øxner
Musiker Thomas Helmig
Karin Salling
DJ og producer Morten Breum
Journalist og krigskorrespondent Rasmus Tantholdt
Teolog og fhv. biskop Kjeld Holm
Michelin-kok Wassim Hallal
Journalist og forfatter Frits Christensen
Formand Heine Bach

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Krig om titler på rådhuset: Hvem har patent på at være byrådssekretær?

Sport

Overvandt chokstart: Bears har guld i sigte efter ny sejr over Horsens

Aarhus For abonnenter

Slut med smalle cykelstier på Frederiks Allé: Kommunen vil forbedre sikkerheden for cyklister

Annonce