x
Annonce
Aarhus

Udsolgt af Early Bird-billetter til NorthSide 2020

Der er solgt "tusindvis" af Early Bird-billetter til næste års NorthSide, oplyser arrangørerne. (Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix)
Interessen for NorthSide er stor efter årets koncert. Festivalen melder allerede udsolgt af Early Bird-billetter til næste års koncert i Aarhus.

Aarhus: Allerede nu melder North Side udsolgt af de såkaldte Early Bird-billetter til NorthSide 2020.

Ifølge arrangørende har der været historisk stor interesse for Early Bird-billetterne, som går ud på, at man kan få rabat ved at købe tidligt.

Billetterne blev sat til salg umiddelbart efter årets koncert, og siden er der altså langet så mange billetter - flere tusinde - over disken, at de røde alt udsolgt-lamper nu kan tændes.

- Vi er meget begejstrede over, at så mange mennesker allerede nu er sikre på, at de gerne vil fejre det sidste år med NorthSide i Ådalen sammen med os. Det tager vi som en kæmpe cadeau, og det er fantastisk for os at vide, at der nu går tusindvis af mennesker rundt med en NorthSide-billet og glæder sig til næste års festival. Det sætter vi stor pris på, og vi glæder os til at komme tilbage fra sommerferie og starte planlægningsarbejdet til endnu en fantastisk festival, siger talsmand for NorthSide, John Fogde, i en pressemeddelelse.

Early Bird-billetten blev sat i salg dagen efter NorthSide 2019, søndag 9. juni, og kun få dage senere røg den sidste billet over disken. Der er dog fortsat et begrænset antal VIP Early Bird-billetter i salg, der vil kunne købes til og med søndag 29. september.

NorthSide 2020 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 4.-6. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Derfor lukkede vi genbrugspladserne

De seneste dage er bil efter bil trillet ind på de fem genbrugspladser i Odder og Skanderborg kommuner efter tre ugers coronalukning. Det er en fornøjelse at opleve den gode stemning på pladserne. Vi har set frem til at servicere kunderne igen. Stemningen har været intakt, til trods for at der ved enkelte pladser har været ganske lang kø i visse tidsrum. Der har også været bred opbakning til vores særlige retningslinjer i forbindelse med genåbningen. Tak for det. Det har gjort det trygt for både medarbejdere og kunder at færdes på genbrugspladserne. At Renosyds service betyder meget for mange, har været særlig tydeligt i den seneste tid, hvor vi har fået mange spørgsmål. Blandt andet om, hvornår vi igen kan hente pap og papir. Den service har vi nu genoptaget. Storskrald igangsætter vi efter påske. Og genbrugspladserne i Ry, Hørning og Galten-Skovby holder ekstraordinært åbent i helligdagene for at mindske smittespredning. Se åbningstiderne for påskeugen på Renosyds hjemmeside. I lukkeugerne kørte Facebook-tråde og andre offentlige debatter med mange spørgsmål og stor undren over, at Renosyd havde valgt at lukke genbrugspladserne for privatkunderne. Borgernes sikkerhed er vores højeste prioritet. Det står ikke til diskussion, at myndighedernes anvisninger er grundstenen i det samfundsansvar, vi har. Ikke mindst, når det drejer sig om at bremse spredning af coronavirus. Alle medarbejdere i den offentlige sektor blev sendt hjem midt i marts, bortset fra de områder, der blev kategoriseret som kritiske funktioner. Den kategori omfattede ikke privatkunders adgang til genbrugspladserne. Derfor lukkede vi ned og måtte indskrænke vores service. Sidst i marts lød meldingen fra regeringen: ”Offentligt ansatte, der arbejder udendørs og ikke indebærer nævneværdig menneskelig kontakt, kan arbejde som normalt”. Kort tid efter kunne vi atter slå portene op til vores fem genbrugspladser og tage imod alt det affald, der var opbevaret på matriklerne i lukkeugerne. Det er vi rigtig glade for. Men som statsministeren understreger, er Danmark stadig i en alvorlig situation, hvor samfundssind er vejen tilbage til den hverdag, vi kender. Lad os med to meters afstand stå sammen om at komme igennem denne krise ved fortsat at følge myndighedernes retningslinjer. Også på genbrugspladsen. Borgerne i Skanderborg og Odder har de seneste dage vist, at vi er rigtig godt på vej.

Annonce