Annonce
Aarhus

Udsolgt af Early Bird-billetter til NorthSide 2020

Der er solgt "tusindvis" af Early Bird-billetter til næste års NorthSide, oplyser arrangørerne. (Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix)
Interessen for NorthSide er stor efter årets koncert. Festivalen melder allerede udsolgt af Early Bird-billetter til næste års koncert i Aarhus.

Aarhus: Allerede nu melder North Side udsolgt af de såkaldte Early Bird-billetter til NorthSide 2020.

Ifølge arrangørende har der været historisk stor interesse for Early Bird-billetterne, som går ud på, at man kan få rabat ved at købe tidligt.

Billetterne blev sat til salg umiddelbart efter årets koncert, og siden er der altså langet så mange billetter - flere tusinde - over disken, at de røde alt udsolgt-lamper nu kan tændes.

- Vi er meget begejstrede over, at så mange mennesker allerede nu er sikre på, at de gerne vil fejre det sidste år med NorthSide i Ådalen sammen med os. Det tager vi som en kæmpe cadeau, og det er fantastisk for os at vide, at der nu går tusindvis af mennesker rundt med en NorthSide-billet og glæder sig til næste års festival. Det sætter vi stor pris på, og vi glæder os til at komme tilbage fra sommerferie og starte planlægningsarbejdet til endnu en fantastisk festival, siger talsmand for NorthSide, John Fogde, i en pressemeddelelse.

Early Bird-billetten blev sat i salg dagen efter NorthSide 2019, søndag 9. juni, og kun få dage senere røg den sidste billet over disken. Der er dog fortsat et begrænset antal VIP Early Bird-billetter i salg, der vil kunne købes til og med søndag 29. september.

NorthSide 2020 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 4.-6. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Bil brød i brand på tankstation

Danmark

Hård straf for at bruge mobilen bag rattet: Så mange har fået et klip i kørekortet

Aarhus

Cykler fra Swapfiets indtager byen

112

Kvinde slap heldigt fra at blive kørt ned i busskur ved Banegården: Bilisten var påvirket af narko

Aarhus For abonnenter

Beredskab er aktiveret på hospital i Skejby: - Vi er parate til coronavirus

Annonce