Annonce
Kultur

Udsolgt koncert flyttet: Ny dato for Rammstein-brag

Rammstein rammer Aarhus 23. juni 2021. Havde man sikret sig billet til den aflyste koncert 4. august 2020, gælder den også til den nye spilledato. PR-foto
Tyske Rammstein skulle have spillet på et udsolgt Ceres Park 4. august, men det satte coronakrisen en stopper for. Nu er der imidlertid fundet en ny dato i 2021.

AARHUS: - Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at der er fundet en ny dato til den udsolgte koncert med Rammstein, der skulle have fundet sted 4. august i Ceres Park, skriver arrangørerne All Things Live.

Koncerten er i stedet rykket frem til 23. juni 2021 samme sted.

Rammstein er notorisk kendt for deres dramatiske sceneudsmykninger, vilde pyroteknik og buldrende liveshows, som de rullede ud i Telia Parken, København, sidste år. En koncert der høstede fire stjerner i musikmagasinet Gaffa.

Hele bandets europaturné har nu fået nye spilledage. Med en ny dato i kalenderen kan deres danske fans begynde at se frem til et nyt gensyn med Rammstein i Aarhus i 2021.

Havde man sikret sig billet til koncerten 4. august, gælder den også til den nye dato.

Er man forhindret i at deltage i koncerten 23. juni 2021, kan billetter refunderes til og med 19. juni 2020 ved Billetlugen.dk. Her kan man også læse mere om COVID-19-situationen og få opdateringer fra de ansvarlige arrangører. Billetlugen.dk oplyser, at der på grund af de exceptionelt mange ændringer, som følge af corona virus, er en behandlingstid for eventuel refusion på fire-seks uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Tivoli Friheden stækkes kort før åbning: Cobraen må ikke køre normalt på grund af smittefare

AGF

AGF-spillere: Det er fladt uden tilskuere

Aarhus

Dagens måske mærkeligste nyhed: Blæst og corona får vores varmeregning til at stige kraftigt

Annonce