Annonce
Læserbrev

Udvalgsmedlem i replik: Derfor er det svært at kommentere sagen

Læserbrev: Hej, Søren Christensen. Tak for dit læserbrev ("Mærkeligt at syv kendte personer i dette udvalg ikke har tid til at svare", red.) angående placering af en radiomast på gl. stadion-arealet (eller ved siden af banerne).

Søren, jeg må beklage, at vi endnu ikke har set sagen til behandling i MTK. Vi kender sagen fra avisen ligesom du, derfor er det svært at kommentere sagen.

Med hensyn til at forære fire til fem mio. kr. væk på Gl. Stadion, så er det en økonomisag, som henhøres til økonomi- og erhvervsudvalget. Men jeg formoder da, der bliver opkrævet forrentning af det eventuelt udlejede areal til masten, hvis den kommer.

Vi har en klimaplan, som der arbejdes ud fra, og der er der afsat midler til at starte de foreslåede tiltag, som giver mest for pengene lige nu og dermed få stoppet vandet, inden det løber gennem byen (styrer vandstrømmen inden byen).

Det vand, som vil falde i byen, vil så have bedre muligheder for at bruge de styrede kanaler, som er i byen, til vandet (åen).

Det betyder ikke, at der ikke skal laves noget i byen også. Det bliver så i næste etape, for vi ser jo budget og planlægning over en tre til fire års periode.

I Vestbyen har vi jo en enestående mulighed for at samle vandet deroppe og dermed styre det gennem å-systemet i denne ende af byen også.

Annonce
Elvin J. Hansen. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus

Endnu en vej lukket af regnen: Vandet står højt på Nymarksvej

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce