Annonce
Læserbrev

Udvalgsmedlem i replik: Derfor er det svært at kommentere sagen

Læserbrev: Hej, Søren Christensen. Tak for dit læserbrev ("Mærkeligt at syv kendte personer i dette udvalg ikke har tid til at svare", red.) angående placering af en radiomast på gl. stadion-arealet (eller ved siden af banerne).

Søren, jeg må beklage, at vi endnu ikke har set sagen til behandling i MTK. Vi kender sagen fra avisen ligesom du, derfor er det svært at kommentere sagen.

Med hensyn til at forære fire til fem mio. kr. væk på Gl. Stadion, så er det en økonomisag, som henhøres til økonomi- og erhvervsudvalget. Men jeg formoder da, der bliver opkrævet forrentning af det eventuelt udlejede areal til masten, hvis den kommer.

Vi har en klimaplan, som der arbejdes ud fra, og der er der afsat midler til at starte de foreslåede tiltag, som giver mest for pengene lige nu og dermed få stoppet vandet, inden det løber gennem byen (styrer vandstrømmen inden byen).

Det vand, som vil falde i byen, vil så have bedre muligheder for at bruge de styrede kanaler, som er i byen, til vandet (åen).

Det betyder ikke, at der ikke skal laves noget i byen også. Det bliver så i næste etape, for vi ser jo budget og planlægning over en tre til fire års periode.

I Vestbyen har vi jo en enestående mulighed for at samle vandet deroppe og dermed styre det gennem å-systemet i denne ende af byen også.

Annonce
Elvin J. Hansen. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Ingen skal være ensomme

”Ensomhed. Det er en følelse, som rammer mange. Det gælder ikke alene socialt udsatte, det gælder ældre mennesker, som ser deres ægtefælle og deres jævnaldrende falde fra – hvor blev de af, alle de, der fyldte hverdagen? Men det kan ligeså vel gælde børn og ganske unge mennesker. Hvem vil lege med mig? Hvem har jeg at snakke med? Ikke bare på Facebook, men rigtigt: ansigt til ansigt under fire øjne med en jævnaldrende eller med en, der er ældre, og som man kan betro sig til. En at dele sine tanker med. Vi har brug for at tale sammen, også om ensomheden. Vi har brug for hinanden. Vi har brug for at få bekræftet, at vi betyder noget.” Sådan sagde vores kloge dronning blandt andet i sin nytårstale. Og som sædvanligt har majestæten ret: Ingen skal være ensomme. Men ensomheden er opstået i takt med at tidsånden, hvor samfundet har udviklet sig til, at vi alle er vores egen lykkes smed. Vi er omringet af en syg mig-mig-mig-kultur, hvor de stærkeste med lethed overlever på første klasse, mens de lidt svagere fuldstændig kynisk efterlades på perronen, når eksprestoget buldrer afsted. Aldrig har der i Statstidende været så mange efterlysninger af pårørende til en ensom afdød, og det sker oftere og oftere, at man hører om en person, der er fundet død i sin lejlighed – en måned efter døden indtrådte. Og ikke så sjældent er det en besøgsven, der finder afdøde. En besøgsven – smag lige på ordet! Jamen, hvad er det for en uorden? Hvorfor kan vi i et lille land som Danmark ikke tage os bedre af hinanden? Vi skal huske kontakten til familiemedlemmer, til gamle venner, til naboerne og til dem vi møder på vores vej. Glem nu for pokker den dér med, at vi vil ikke blande os – vi skal netop blande os, være nysgerrige, vise interesse og omsorg – ja, kort sagt: gøre noget!

Aarhus

Over for rødt, venstre om helleanlæg og med narko i blodet: Politiet i natlig biljagt gennem det sydlige Aarhus

Annonce