Annonce
Odder Håndbold

Udvisninger ødelagde rytmen hos Odder

Rasmus B. Larsen var bedste mand og topscorer med seks mål for Odder. Foto: Ole Nielsen.
- Der var stor fremgang omkring indsats og fight, men vi følte os bortdømt på hjemmebane, sagde Odders træner Jacob Knudsen.

Odder: Odders håndboldmænd har haft svært ved at komme ud af en ond cirkel i denne sæson, og hjemmekampen mod Mads Hjortshøjs tropper fra HC Midtjylland bød på endnu et nederlag.

HC Midtjylland vandt kampen med 29-23 efter 14-14 ved pausen.

Odder var bedst i første halvleg og førte med 4-3, 9-7, 10-8 og 14-12 undervejs.

Anden halvleg forløb modsat. Gæsterne åbnede til 17-14, 22-17 og 24-19, men Odder kom på 25-23 med seks minutter igen. Derefter satte Odder alt på ét bræt, men midtjyderne scorede kampens sidste fire mål til 29-23.

- Vi løb ind i et hav af udvisninger på hjemmebane, og det ødelagde rytmen for os, sagde Odders træner Jacob Knudsen.

- Jeg var meget tilfreds med indsatsen og spillernes fightervilje. Vi havde hjertet med, men vi fik kampen ødelagt af to meget ringe dommere Rasmus Nedergaard Pedersen og Malene Lythje, sagde Jacob Knudsen.

- HC Midtjylland kunne have vundet kampen alligevel, men det var dommerne, der fratog os mulighederne. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har kritiseret et dommerpar, men det var helt grelt i dag, sagde Odder-træneren.

Rasmus Larsen og målmand Tomas Olasen var de bedste hos Odder.

Odder har udekamp mod Ryan Zinglersens tropper fra Hjortshøj/Egå næste gang.

Odder-HC Midtjylland 23-29 (14-14)

1. division, mænd

Mål for Odder: Rasmus Larsen 6, Nichlas Hald 6, Andreas Søgaard 2, Matias Damgard 2, Jonas Eichwald 2, Mads Grabe 2, Nicolai Husum 2, Jacob Larsen 1.

Mål for HC Midtjylland: Sebastian Wistoft Jensen 7, Nicolaj Søndergaard Witt 6, Marcus Abildgaard 5, Jeppe Krogh Simonsen 4, Mathias Rouskou Petersen 3, Jonathan Sørensen 2, Rasmus Kristian Madsen 1, Mikkel Kristian Madsen 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Århusiansk syrienkriger anholdt ved ankomst til Danmark

Læserbrev

Læserbrev: Socialdemokratiet vil gerne være med

Socialdemokratiet ønsker naturligvis at være med til at præge udviklingen i Odder Kommune. Derfor er vi også næsten hvert år med i budgetforlig. Desværre ikke i år. Det, der skiller, er især grønthøstermetoden forklædt som "hverdagseffektiviseringer", manglende satsning på grøn og bæredygtig udvikling og detailstyring på fagområderne. Med detaljerede retningslinjer og puljer udstråler budgetforliget desværre mistillid til medarbejderne. Det er New Public Management og djøfisering, når det er værst. Hverdagseffektiviseringerne, puljerne og flere eksempler på beslutninger, der ikke føres ud i livet, tegner et billede af en kommune, der er ved at gå i stå. Politikere, der ikke tager ansvar for udviklingsretningen. Og ikke tager ansvar for at rette økonomien op i tide. Ved sidste års budgetlægning blev det vedtaget, at der skulle udarbejdes et udviklingskatalog over mulige smarte investeringer/besparelser. Det er ikke udarbejdet. Ved 2. behandling af budgettet argumenterede borgmesteren for, at der ikke er afsat nye penge til energibesparende foranstaltninger, fordi penge i sidste års budget ikke er brugt. Eksempler blandt flere på manglende tempo og vilje til at udføre byrådets beslutninger. Det hjælper ikke at give forvaltningen skylden, ansvaret ligger entydigt hos borgmesteren. Manglerne i forhold til grøn og bæredygtig udvikling har fået mindre opmærksomhed. Lone Jakobi trak forskellen op således: "Sølle halvanden millioner kroner har I fundet til grøn og bæredygtig omstilling i Odder Kommune - over fire år! (...) Men derfra, da finder I ingenting. Som i absolut ingenting. Og I stopper endda det vigtige arbejde med energirenoveringer." Til sammenligning har Socialdemokratiet i sit budgetforslag fundet otte millioner kroner. Socialdemokratiet vil gerne tilbage til samarbejde over midten. Men det forudsætter, at borgmesteren leverer på byrådets beslutninger og herunder ikke mindst det omstillingskatalog, som også hans forligspartnere har bestilt. Der er brug for seriøs prioritering og handling, hvis vi skal rette op på både økonomi og kernevelfærd og samtidig bidrage til en grøn og bæredygtig udvikling.

AGF

Målfest, sejr og ny optimisme: Her er hele dækningen af AGF-Sønderjyske

Annonce