Annonce
Aarhus

Uheld skabte kø på Skanderborgvej: Bil påkørte indsatsleders bil

Uheldet skabte fredag eftermiddag ret massiv kø på især Marselis Boulevard. Foto: Astrid Madsen

En bilist kørte fredag eftermiddag ind i indsatslederen fra Østjyllands Brandvæsen.

AARHUS: Trafikuheld, Skanderborgvej og fredag eftermiddag er en potentielt rigtig træls kombination. Det var det i hvert fald denne fredag eftermiddag, hvor der var heftig kø, især hvis man kom fra motorvejen, og både politi og brandvæsen var til stede. Det var dog mindre dramatisk, end det så ud til, forsikrer vagtchefen hos Østjyllands Politi.

Det skyldes en situation, hvor indsatslederen fra Østjyllands Brandvæsen kører frem i krydset og bliver påkørt af en krydsende bil, som rammer indsatslederbilen på den ene skærm. Hverken indsatsleder eller den modkørende bilist kom dog noget til ved uheldet, hvor der kun skete materiel skade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye beregninger: Det vil der ske med biltrafikken, hvis man gør bus og letbane gratis i Aarhus

Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Aarhus

Mulige problemer med letbanen torsdag: Udstyr til forebyggelse af is er endnu ikke fuldt i drift

Aarhus For abonnenter

Nelson boede 14 år i en flygtningelejr: - Det betyder alt for mig at blive dansk statsborger

Annonce