x
Annonce
Aarhus

Uheld skabte kø på Skanderborgvej: Bil påkørte indsatsleders bil

Uheldet skabte fredag eftermiddag ret massiv kø på især Marselis Boulevard. Foto: Astrid Madsen

En bilist kørte fredag eftermiddag ind i indsatslederen fra Østjyllands Brandvæsen.

AARHUS: Trafikuheld, Skanderborgvej og fredag eftermiddag er en potentielt rigtig træls kombination. Det var det i hvert fald denne fredag eftermiddag, hvor der var heftig kø, især hvis man kom fra motorvejen, og både politi og brandvæsen var til stede. Det var dog mindre dramatisk, end det så ud til, forsikrer vagtchefen hos Østjyllands Politi.

Det skyldes en situation, hvor indsatslederen fra Østjyllands Brandvæsen kører frem i krydset og bliver påkørt af en krydsende bil, som rammer indsatslederbilen på den ene skærm. Hverken indsatsleder eller den modkørende bilist kom dog noget til ved uheldet, hvor der kun skete materiel skade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hellere vrøvl end ingen medier

Sammen med resten af samfundet står danske medier i en dyb krise. Virksomhederne tjener færre penge, og derfor sparer de naturligt nok, hvor de kan. Annoncer, som man betaler for at få i medierne, er blandt de ting, som mange virksomheder skærer fra i corona-krisen, og det efterlader desværre medierne uden en meget vigtig indtægtskilde. Derfor glæder jeg mig over, at vi i Folketinget onsdag aften i sidste uge vedtog en hjælpepakke på 180 millioner kroner til netop medierne - store som små. Vi har fra konservativ side længe presset på for sådan en målrettet hjælpepakke, så det er rigtig godt, at den endelig er kommet i hus. Nu kan medierne se frem til at få dækket en betragtelig del af tabet fra manglende annoncering. Det er vigtigt, for medierne og den frie presse er en af grundstenene i vores demokrati. I tider, hvor falske nyheder spredes på sociale medier, og hastelovgivning gennemføres og griber ind i vores allesammens hverdag, er der virkelig behov for troværdig information og dybdeborende journalistik. Det leverer mange af vores medier, og det værdsætter jeg rigtig meget – selv når jeg synes, de skriver noget vrøvl. Jeg er vokset op med lokale aviser, og tanken om, at vi en dag kunne risikere ikke at have lokale holdepunkter her i det jyske, gør mig utrolig trist. Men hjælpepakken behøver ikke at stå alene. Vi kan alle sammen gøre en forskel for at hjælpe medierne. Uanset om man tegner et abonnement eller betaler for en annonce i avisen, så er det til betydelig gavn. Og ja, det er en opfordring. For den lokale avis er med til at definere os, og hvad er byen egentligt uden?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce