Annonce
Horsens

Seks biler kørt sammen ved Ejer Bavnehøj: Bilister må forvente forlænget rejsetid resten af eftermiddagen

Politiet og redningsmandskab er på stedet. Arkivfoto: Michael Bager
Et uheld på den østjyske motorvej har fredag eftermiddag skabt lang kø i den ene retning og kiggekø i den anden.

Tilføjelse/Rettelse klokken 17.10: Vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Jesper Brian Jensen oplyser, at seks biler var involveret i uheldet, og heraf er tre af bilerne totalskadede.

Østjylland: To ting, der nærmest går hånd i hånd, er fredag eftermiddag og uheld på den østjyske motorvej ved Ejer Bavnehøj. Denne fredag er der endnu en gang sket et uheld, og det betød, at sporene fra Aarhus mod Horsens en overgang var helt spærret.

- Men nu kan jeg se, at det ene spor lige er blevet åbnet op for 30 sekunder siden, kunne vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Jesper Brian Jensen fortælle klokken 14.50.

En fuldstændig afspærret motorvej har dog ikke været godt for fredagstrafikken.

- Der er lang kø lige nu, og der er også kiggekø i den anden retning, fortæller vagtchefen.

Et kig på Google Maps' trafikoversigt viser, at køen i sydgående retning starter lige nord for afkørsel 53 Skanderborg S, mens den nordgående kiggekø næsten når ned til afkørsel 55 Horsens N. Uheldet er sket midt mellem den afkørsel og afkørsel 54 Ejer Bavnehøj.

Annonce

En tilskadekommen

Jesper Brian Jensen kan oplyse, at tre personbiler har været involveret i uheldet.

- En person er lettere tilskadekommen, og vedkommende er blevet kørt væk med ambulance. Der er også sket materielle skader, men jeg ved ikke, hvordan uheldet er sket, siger han.

Klokken 15.35 kunne Sydøstjyllands Politi på oplyse på Twitter, at der nu var ryddet op efter uheldet, og at trafikken igen kunne glide - dog med en del kø, der skal afvikles.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Aarhus

Bruno har uddannet 400 til at spille jagthorn: - Jeg bliver ved med at spille, så længe jeg kan tygge smør

Annonce