Annonce
Aarhus

Var i gang med altanarbejde: Kran væltet ned i Hospice Djursland

Kranen skulle arbejde på det nye børnehospice "Strandbakkehuset", men den væltede uheldigvis over gæsteværelserne på Hospice Djursland. Arkivfoto: Kim Haugaard
Mandag morgen faldt en kran ned i Hospice Djurslands gæsteværelsesafdeling. Heldigvis var der ingen til stede i værelserne. Skadernes omfang på bygningen kendes ikke endnu.
Annonce

SYDDJURS: - Det er da en chokerende oplevelse på en mandag morgen. Heldigvis er ingen kommet til skade. Det er det vigtigste, siger Rikke Nichols, projektleder på etableringen af Standbakkehuset, der bliver bygget ved siden af Hospice Djursland.

En kranbil væltede mandag morgen ned over gæsteværelserne i Hospice Djursland, hvor pårørende kan sove, da den var i gang med at sætte en altan på Strandbakkehuset, der bliver vestdanmarks første børne-unge hospice.


Det er da en chokerende oplevelse på en mandag morgen. Heldigvis er ingen kommet til skade. Det er det vigtigste.

Rikke Nichols, projektleder


For at sætte altanen op skulle kranen over bygningen med gæsteværelserne, som den uheldigvis endte med at vælte ned på.

Det står endnu ikke klart, hvordan kranen kunne vælte, eller hvor store skader, der er sket. Det skal forsikringen se på.

- Det er selvfølgelig ikke godt, at kranen er væltet ned på bygningen, og vi er ved at få taget billeder til forsikring, men vi er alligevel glade for at ingen kom til skade, siger Rikke Nichols.

Den væltede kran har ikke påvirket byggeriet af Standbakkehuset, da den kun væltede ned i de eksisterende gæsteværelser på Hospice Djursland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Søfartsmuseet fortjener bedre

Bakken Bears

Skrækpulje venter Bears i Champions League: - Det bliver nogle fantastiske kampe

Annonce