Annonce
Aarhus

Ukendt lotto-vinder i Aarhus: Otte millioner kroner samler støv

En lottokupon købt på Aarhus Banegård er rigtigt mange penge værd. Arkivfotos

En lottokupon købt på Aarhus Banegård er blevet rigtigt mange penge værd. Danske Spil har endnu ikke hørt fra vindere.

AARHUS: 8.133.457 skattefri kroner.

Så mange penge kan en indtil videre ukendt person få fingre i med den rigtige lottokupon fra 7-Eleven kiosken på Aarhus Hovedbanegård i hånden.

Onsdag aften vandt lottospilleren ugens største gevinst i Vikinglotto, men vedkommende har fortsat ikke henvendt sig til Danske Spil.

- En meget heldig person er onsdag aften blevet vinder af en 2.præmie på Vikinglotto på 8.133.457 skattefri kroner. Personen, der således havde fanget seks rigtige vindertal, har købt sin kupon i 7-Eleven kiosken på Aarhus Hovedbanegård - og får nu formentlig råd til at rejse på første klasse på de næste mange togture, siger pressechef Marie Grabow Westergaard fra Danske Spil.

Annonce

Går der mere end otte uger uden, vi har hørt fra nogen, så går vi mere aktivt til værks. Det kan være alt fra reklamer i lokalområdet til bredere efterlysninger.

Marie Grabow Westergaard, Danske Spil

Forsinket jubel

Danske Spil oplever jævnligt, at lottovindere er et par dage om at dukke op.

Det gælder især, når vinderkuponen er købt i en fysisk butik.

- Hvis det er en netspiller, så har vi deres kontaktinfo, og så ringer vi selv til dem, medmindre de selv når at opdage, at der pludselig står rigtig mange penge på deres spilkonto. Har man købt sin kupon i en butik, så er det lidt forskelligt. Der kan godt gå et par dage, da folk ikke altid får tjekket deres kupon dagen efter, oplyser Marie Grabow Westergaard.

Hos Danske Spil har vindere et år til at indløse en kupon med større gevinst end 200 kroner.

Vindere eftersøges

Ifølge Marie Grabow Westergaard er det meget, meget sjældent, at store gevinster ikke bliver hentet.

Sidste gang en milliongevinst ikke er blevet indkasseret af vinderen var i 2011.

- Men normalt gør vi i første omgang opmærksom på, at der er en gevinst og hvor den er vundet gennem pressen. Går der mere end otte uger uden, vi har hørt fra nogen, så går vi mere aktivt til værks. Det kan være alt fra reklamer i lokalområdet til bredere efterlysninger. Hvis året er ved at løbe ud, er der flere ting, vi kan gøre for at finde vinderen. Især i dag, hvor de fleste køber med et betalingskort, men det er altså meget sjældent, at de ikke har meldt sig der, forklarer pressechefen.

I onsdagens Vikinglotto var ingen vindere af førstepræmiepuljen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce