Annonce
Aarhus

Umotiveret vold i bybus: Ung mand overfaldet med skalle og cirkelspark

Ifølge oplysninger fra Østjyllands Politi blev den 25-årige mand trukket ud af bybussen, hvorefter gerningsmanden nikker ham en skalle, giver ham et cirkelspark i maven og en knytnæve i ansigtet. Arkivfoto: Kim Haugaard

En ung mand blev fredag morgen overfaldet i en bybus i Aarhus. Politiet leder nu efter vidner.

AARHUS: Fredag morgen startede ualmindeligt voldsomt for en 25-årig mand i det nordlige Aarhus. Klokken 07.38 blev han umotiveret overfaldet af en ukendt gerningsmand i en af de århusianske bybusser.

Vagchefen ved Østjyllands Politi kunne lørdag eftermiddag ikke fortælle mere til Stiften.dk, men en anden vagtchef har tidligere sagt følgende til Lokalavisen:

- Der kommer en ukendt mand hen til ham og trækker ham ud og nikker ham en skalle, giver ham et cirkelspark i maven og en knytnæve i ansigtet, fortalte vagtchef, Peter Tholstrup til mediet lørdag.

Gerningsmanden steg efterfølgende af bussen tæt på Storcenter Nord.

- Vi skal have kigget på bussens overvågning og se, om vi kan genkende gerningsmanden. Vi har et godt kendskab til den type personer, der kan finde på at lave den slags vold, fortæller Peter Tholstrup videre til Lokalavisen Aarhus.

Gerningsmanden beskrives som:


  • Mand
  • 185 cm høj
  • Cirka 30 år
  • Afrikansk af udseende
  • Almindelig af bygning
  • Var iført sort kort dunjakke, mørkeblå cowboybukser og hvide sneakers

Har man informationer bedes man ringe til Østjyllands Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Islændinge pillede brodden af Århus

Leder For abonnenter

Parkering i Skejby: Gylden mulighed for at få parkering til at fungere

En arbejdsplads med næsten 9.734 medarbejdere samlet på et areal, der svarer til cirka 500 parcelhusgrunde. Det er ikke svært at forestille sig, at det vil give problemer på mange forskellige områder. Men når det drejer sig om selve en af grundpillerne i vores velfærdssamfund; nemlig et sygehus, så tillader vi faktisk ikke, at der er alt for mange problemer. Så forventer vi - alle vi skatteborgere - at tingene bare kører efter en snor, der hverken knækker eller flosser det mindste. Men sådan er det selvfølgelig ikke i virkelighedens verden og slet ikke, når sygehuset er Aarhus Universitetshospital, der siden den tankemæssige fødsel har oplevet at få fjernet millioner og atter millioner af kroner, så det har meget svært ved at leve op til betegnelsen et supersygehus. Aarhus Universitetshospital er ét af de absolut bedste sygehuse i Danmark med nogle af de absolut bedste indenfor deres fag og specialer. Ingen tvivl om det. Men de senere år har Aarhus Universitetshospital fået et ry for også at være mangelfuldt og problemfyldt. Ikke på grund af personalet, men på grund af en økonomi og nogle økonomiske krav fra stat, der gør, at der alt for ofte har været sparerunder, nedskæringer og omorganiseringer. Samtidig har hospitalet kæmpet for at blive færdigbygget med de forsinkelser og fejl, som - desværre - alt for ofte er på store byggerier i Danmark. Nu står sygehuset færdigbygget, men der er stadig mulighed for forbedringer. Især på parkeringsområdet, som vi beskrev i mandagsudgaven af Århus Stiftstidende. Det har sygehusets ledelse, Region Midtjylland og Aarhus Kommune endelig erkendt og har derfor bedt konsulentvirksomheden Cowi om at udtænke noget bedre og langt mere funktionelt end det eksisterende. Som en - heldigvis - sjælden bruger af Aarhus Universitetshospital er det ikke svært at pege på skiltningen, som et forbedringspunkt. Ikke så meget antallet af skilte, mere størrelse og selve indholdet. Som ansat ved man godt, hvor man skal hen. Som indlagt er det mere eller mindre ligegyldigt, da andre oftest afleverer én. Som pårørende og gæst er man straks mere udfordret. Men hospitalet er førdigbygget og parkeringspladserne er lavet, så nu kan Cowi studere det adfærdsmønster, vi bilister har, når vi ankommer til et sygehus. Cowi har alle muligheder for at lave en analyse, der helt ned til de enkelte pladser kan optimere det for både ansatte og pårørende, så begge grupper får optimale parkeringsforhold tæt på supersygehuset. Alt andet vil være ærgerligt.

Annonce