Annonce
Sport

Underskud i Århus Håndbold: Ligaholdet leder stadig efter en ny salgsprofil

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Århus Håndbold har netop offentliggjort regnskabet for sæsonen 2018/2019, der gav et underskud på 87.000 kroner.
Annonce

HÅNDBOLD: Århus Håndbold har netop offentliggjort regnskabet for det seneste regnskabsår 2018/2019. Et regnskab, der viser et underskud på 87.162 kroner før skat, hvilket er næsten 37.000 højere end året før, hvor resultatet lød på minus 50.117 kroner.

Klubben har en negativ egenkapital på 1.359.497 kroner, men har en ansvarlig lånekapital på tre millioner, hvilket betyder, at man lever op til de krav, der bliver stillet af Dansk Håndbold Forbund til kontraktklubberne herhjemme.

- Vi har en ambition om, at vi enten skal gå i nul eller komme ud af året med et mindre overskud og derfor er det ikke tilfredsstillende, at vi leverer et negativt resultat, udtaler Århus Håndbolds bestyrelsesformand Jørgen Noes.

Klubben er fortsat på jagt efter den rette salgsprofil, der kan være med til at styrke indtægterne til håndboldklubben. Tidligere har man haft ansat en kommerciel direktør, men det samarbejde blev afsluttet tre måneder efter ansættelsen.

- Vi har løbende samtaler med potentielle emner, der kan være med til at løfte vores forretning, men indtil vi finder den rigtige, så vil folk fra bestyrelsen, og folk rundt om os, arbejde hårdt og hjælpe til med de opgaver der er. Nøjagtigt som vi har gjort indtil nu. Det er ikke let at begå sig på sponsormarkedet i Aarhus, men klubben er heldigvis begunstiget af at have mange gode og langvarige samarbejder med vores sponsorer, som vi er utroligt glade for og sætter stor pris på, udtaler Jørgen Noes.

Klubben har i de seneste sæsoner været et fast element i slutspillet. En position, de kæmper for at fastholde, selvom konkurrencen er stor i ligaen.

- Det er klart, at vi er mere interessante for vores egne sponsorer og potentielle samarbejdspartnere, hvis vi befinder os i top otte, men det giver som sådan ikke noget ekstra økonomisk til os at blive nummer syv eller otte. Det er mere i det langsigtede perspektiv, at det har stor værdi for os, at vi er med i det selskab. Både for vores nuværende sponsorer og mulige samarbejdspartnere. Med al respekt for de andre hold i ligaen, så er det bedre at kunne præsentere de hold, der spiller med i den øverste del, når vi spiller på vores hjemmebane i Ceres Arena, siger bestyrelsesformanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Mandagens coronatal: Smitten er lav i Aarhus, men tre områder trækker op

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Topscoreren, terrieren og keeperen var bedste AGF-spillere i Parken - mange andre tabte sutten i slutfasen

Annonce