Annoncørbetalt indhold

Undgå ulykker i hjemmet og på arbejdspladsen med den rette trappe

Dette indhold er sponsoreret

Trapper fylder måske ikke meget i den almindelige danskers liv. For langt de fleste er trappen nok blot et dagligt redskab til at komme fra den ene etage til den anden. For børnefamilien er trappen måske i højere grad en bekymring, og for andre er det vigtigere, at trappen er flot, end at den er funktionel.

Men trapper er vigtige og fylder mere i danskerne liv, end de måske ved. Faktisk er hver fjerde alvorlige arbejdsulykke på kontorer forårsaget af snubleulykker, enten på trapper eller andre gangarealer. Det oplyser Dansk Socialrådgiverforening.

Annonce

Der er heldigvis mange muligheder inden for trapper, så det er muligt at finde lige præcis den trappe, der passer til enten hjemmet eller arbejdspladsen.

Find flotte trapper til dine behov

For de, der er interesserede i at undersøge deres muligheder, findes der virksomheder, der specialiseret sig i at lave trapper. Derfor har du også rig mulighed for at finde en flot trappe, der passer til netop dine behov.

Uanset hvilken slags trappe du leder efter, og uanset om der er tale om dyre eller billige trapper, kan du finde det på markedet. I mange ældre huse vil man finde trapper, der er faldefærdige og måske endda decideret livsfarlige. Det er derfor en rigtig god ide at udskifte sådanne trapper med moderne trapper, hvor materialet er mere holdbart og i et flottere design.

Rigtig mange danskere, der køber huse – gamle såvel som nye – vælger at få en trapper på mål. Det vil sige en trappe, hvor et firma har været ude at måle op, så man får en trappe, der passer helt perfekt til huset eller arbejdspladsen. Det betyder, at trappen kan komme til at blive en elegant og veldesignet del af huset, og ikke blot en klodset nødvendighed for at komme fra den ene del af huset til den anden.

Det er desuden rigtig vigtigt, at man sikrer sig, at éns trappe er i overensstemmelse med bygningsreglementets krav til, hvordan en trappe skal konstrueres, når den skal bruges i fællesarealer. Der er meget specifikke krav til bredde og hældning, og hvis man har enten en spindeltrappe eller vindeltrappe, gælder der yderligere særregler.

Vedligehold trapperne på arbejdspladsen

Det er ikke kun ved trapper til private, at det er vigtigt at vedligeholde trapper. Det er specielt vigtigt med vedligeholdelse, når det kommer til trapper til erhverv. Heldigvis er der også her rigtig mange gode muligheder.

Ifølge Dansk Socialrådgiverforening er det vigtigt at arbejdsgivere er meget bevidste om, at trapper og generelle gangarealer er vedligeholdte og ryddede, så der ikke sker ulykker.

Som arbejdsgiver har man rigtig mange muligheder, når det kommer til valg af trapper. Man skal selvfølgelig vælge en trappe, der overholder alle regler og krav fra bygningsreglementet, specielt når det kommer til spørgsmål om en brandtrappe, spindeltrapper og vindeltrappe. Derudover er det en god ide at vælge en trappe, der ikke er for stejl, og hvor der er nem adgang til et gelænder.

Tænk dig nøje om, når du vælger trappe

Der findes rigtig mange trappetyper, og der findes lige så mange forholdsregler. Generelt er sund fornuft vigtigt at have: har du små børn i hjemmet, er det nok ikke en god ide med stejle trapper med meget luft mellem trinene. Vælg i stedet en trappe, hvor du formindsker muligheden for at snuble. Men vælg samtidig også en trappe, der passer til dit hus. Der er mange muligheder derude.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.