Annonce
Aarhus

Ung århusianer til tops i DFU

Det er første gang siden den tidligere DFU-formand, Kenneth Kristensen, at en østjyde vælges til hoved­bestyrelsen. Arkivfoto.

Da Dansk Folkepartis Ungdom holdt årsmøde, blev 20-årige århusianske Anders Vistisen valgt ind i partiets hovedbestyrelse.

Da Dansk Folkepartis Ungdom, DFU, her i weekenden holdt årsmøde, blev 20-årige århusianske Anders Vistisen valgt ind i partiets hovedbestyrelse.

Det er første gang siden den tidligere DFU-formand, Kenneth Kristensen, at en østjyde vælges til hoved­bestyrelsen. Og den nye ­bestyrelsesmand mangler ikke ambitioner.

»Jeg håber at kunne ­fortsætte i mit virke for Dansk Folkeparti, og at min hovedbestyrelsesplads vil kunne virke som springbræt for en senere op­stilling til såvel kommunal­bestyrelsen i kommunen og med tiden til en folketingskreds i Østjyllands storkreds,« siger Anders Vistisen, som til dagligt studerer jura ved Aarhus Universitet.

Han har været medlem af DFU siden 2001 og sidder i øjeblikket som formand for DFU i Østjyllands ­storkreds. Han har desuden en fortid som formand for DFU Viborg Amt og ­sidder i Viborg kommunes folkeoplysningsudvalg.tjub

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Ulykke i Odder skaber lange køer

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce