Annonce
Erhverv

Ung århusianer vil være Nordens svar på Nike

Art Lakhampui Jr. har store ambitioner med hans mærke AjrCollection. Foto: Veli Aday
Art Lakhampui Jr. lancerer til juni sit eget undertøjsmærke i Danmark og Norden. De speciallavede sportsunderbukser har allerede fået positive ord med på vejen fra flere af fodboldens store navne.

AARHUS: Han har tidligere begået sig som professionel fodboldspiller i sit hjemland, men nu har 25-årige Art Lakhampui Jr. taget hul på en af de sine største kampe. I det seneste år har han med succes fået sine specialdesignede underbukser ind på det asiatiske marked og nu forsøger den unge mand at tage succesen med til Skandinavien, når han introducerer AjrCollection i Danmark og Norden.

Den 25-årige århusianer kommer oprindeligt fra Thailand, men har i det meste af sin opvækst haft base i Aarhus, hvor han også er bosat med sin familie i dag. Via sit virke som fodboldspiller i den bedste thailandske række blev han en overgang en del af den store Nike-koncern og det var herigennem, at han fik mulighed for at skabe et mærke, der nu er ved at arbejde sig ind blandt sportsstjerner, men også skal gøre sig interessante for den almene forbruger.


Annonce

For mig var det største tidspunkt en tidlig morgen, hvor jeg vågnede, tjekkede min telefon og fandt ud af, at selveste Ronaldo havde besøgt vores AJRcollections Instagram-side

Art Lakhampui Jr


Som tidligere professionel oplevede han, at når han var iført baselayerunderbukser under sine shorts til træning eller kamp, så blev de for stramme at have på i længden, fordi de begyndte at krympe sammen.

Derfor forsøgte han at lave sin egen version af et par, der ikke generede.

- Jeg har udviklet mit eget produkt, som gør dem mere komfortable at have på, og samtidig gør, at den har det sidste elastisk træk, som resulterer i at du kan bevæge dig frit og behageligere i den. Med fokus på en fleksibel og behageligere pasform og med underbuksernes længde er man sikker på, at musklerne bliver holdt friske, så man kan udføre selv den mindste bevægelse præcis og gnidningsløst, fortæller Art Lakhampui Jr., der også har spillet fodbold i nogle af de århusianske klubber inden han valgte at fokusere på sit eget mærke.

Store internationale navne

Sidste år kom AjrCollection på marked i Asien og oplevede ganske stor succes, ligesom flere spillere i den italienske Serie A har taget produktet til sig. Heriblandt Arturo Vidal og Romelu Lukaku fra Inter, som har brugt og testet produktet.

Faktisk har rygtet spredt sig i sådan en grad, at en af verdens bedste fodboldstjerner, Cristiano Ronaldo, har kigget nærmere på produktet, fortæller Art.

- For mig var det største tidspunkt en tidlig morgen, hvor jeg vågnede, tjekkede min telefon og fandt ud af, at selveste Ronaldo havde besøgt vores AJRcollections Instagram-side og gennemgået flere af vores tidligere posts. En af verdens største sportsstjerner og manden bag et af de mest populære brands indenfor underwear.

- Det var et kæmpe boost i motivationen og en dag jeg aldrig vil glemme, siger Art, der er i fuld med at få bredt kendskabet til sit produkt og få flere af spillerne i den danske fodboldrække til at bruge hans produkt. Heriblandt Gift Links fra AGF.

Ambitionerne er store for den unge mand fra Aarhus.

- Min drøm for AJRcollection står klar. Vi vil være det nye Nike i Norden, siger han.

Mere bevægelighed og komfort er ideen bag Arts design. Foto: AjrCollection
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce