Annonce
Sport

Ung galoptræner åbner stald ved Jydsk Væddeløbsbane

Jydsk Væddeløbsbanes nye galoptræner Mikkel Johansen har vundet fem sejre som amatørrytter. Her ses han i selskab med H.K.H. Prinsesse Benedikte i Klampenborg efter i november sidste år at have vundet prinsessens ærespræmie med hesten Frost. Foto: Burt Seeger
25-årige Mikkel Johansen bliver yngst i Jydsk Væddeløbsbanes trænerkollegie.

Travsport: Antallet af professionelle galoptrænere ved Jydsk Væddeløbsbane er pr. 1. maj øget fra seks til syv. 25-årige Mikkel Johansen har åbnet træningsstald med p.t. fem heste.

Med forældrene Jesper og Susanne Johansen, der er henholdsvis tidligere jockey og nuværende amatørtrænere, samt topjockeyen Jacob Johansen som onkel, overrasker det næppe, at Mikkel Johansen også skulle gøre karriere i galopsporten.

Efter at have arbejdet i udlandet uden for hestesporten, trak både hestene og kærligheden så meget i ham, at han nu er rykket til Århus, hvor kæresten også arbejder i væddeløbssporten.

Annonce

Mikkel Johansen går til trænervirket med en realistisk indstilling og ambitioner om at kunne opbygge en god stald over tid.

- Vi skal forhåbentlig ud at vinde nogle løb. Til at starte med, må det handle om, at finde de rette løb til hestene således at de kan vinde i deres klasse, men jeg håber da at kunne få en større stald op at køre, få nogle ansatte og flere heste end de nuværende fem, siger Mikkel Johansen.

Blandt de foreløbigt fem heste i trænerens varetægt er en treårig engelsk hest, Sandie’s Dream som netop er ankommet fra England. Sigtet er at hesten skal sælges i anparter via shareahorse.dk.

-Sandie’s Dream er tre år, har løbet 11 gange som to- og treårs og har et par anden- og tredjepladser, men ikke vundet løb endnu, siger Mikkel Johansen om hesten, der så sent som 25. april sluttede anden på Southwell-banen.

I sin korte karriere som amatørrytter har Mikkel Johansen vundet fem sejre, bl.a. H.K.H. Prinsesse Benediktes Ærespræmie i fjor på Klampenborg Galopbane.

Mikkel Johansens første start som prof-træner bliver 21. maj i Klampenborg med hesten Pure Infinity, mens trænerdebuten på hjemmebanen bliver 8. juni med hesten Royal Four.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Få det fulde overblik over Viby-sagen: Derfor endte drabsmand med 12 års fængsel for at stikke sin eks-hustru ihjel

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

50 år som dronning: Jubilæum fejres med to ture i karet, hyldest på Rådhusets balkon og folkefest i Mindeparken

Byudvikling For abonnenter

Kommunen takker nej til milliongave fra bygherre: Tvivl om juraen nulstiller aftale

Debat

David Nielsen betalte prisen: Og nu er løsningen på AGF's krise åbenbart et seminar

Aarhus For abonnenter

Aarhus var i akut mangel på stemmetællere: Så fandt kommunen en løsning

Formand for landdistrikter om penge til sportshaller i bytte for flere vindmøller og solceller: - Det er slet ikke nok

Alarm 112

Så faldt dommen i Viby-knivstikkeri: Der var tale om drab - og straffen kunne have været højere

Aarhus For abonnenter

Bag om myten: Er Botanisk Have en voldtægtsmagnet som kvinder bør undgå om natten?

Sport For abonnenter

Hjulmand udtager krykhusarer for at få dem gjort klar, når det bliver alvor efter sommer op til VM i Qatar

Alarm 112

Fireårig datter ville gerne se sin mor: - Storebror måtte forklare, at far havde stukket hende ned, og at de ikke ville se mor igen

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Byudvikling

Aarhus Havn er årsag til 17.000 job: Sådan er havnen kommet frem til tallet

AGF For abonnenter

David Nielsen fyldte mere på gangene i AGF, end de fleste lige aner - og derfor bliver hverdagen med en ny cheftræner også en helt anden nu for klubben, spillerne og fansene

AGF

AGF-duo klar til U21-landsholdet - men Hausner er forbigået

Annonce