Annonce
Alarm 112

Ung kvinde overfaldet på gaden: Tre varetægtsfængslet - og flere kan blive det

En 23-årig kvinde blev natten til torsdag overfaldet af flere mænd. Nu er tre anholdt. Arkivfoto: Michael Bager

Aarhus: Tre unge mænd blev fredag varetægtsfængslet ved Retten i Aarhus. De var sigtede for at stå bag et overfald på en 23-årig kvinde natten til torsdag.

Østjyllands Politi oplyser, at der er mistanke om, at flere gerningsmænd er på fri fod. Derfor anmodede anklageren retten om dørlukning, og det er af den grund begrænset, hvad politiet ønsker at oplyse om sagen.

I torsdagens døgnrapport skrev Østjyllands Politi dog, at der natten til torsdag klokken 2.56 kom en anmeldelse om, at en 23-årig kvinde var blevet overfaldet på en adresse i Åbyhøj.

Involverede parter beskrev, at kvinden var blevet truet og slået flere gange i ansigtet af mændene. Hun måtte behandles på skadestuen.

Gerningsmændene var ikke på stedet, da politiet ankom, men tre mænd er altså siden blevet anholdt. Der er tale om unge mænd på henholdsvis 17, 18 og 19 år.

De sigtes for grov vold, trusler på livet, vidnetrusler og ulovlig tvang. Foruden overfaldet på den 23-årige kvinde er ugerningerne også gået ud over en af hendes veninder. Politiet vil ikke oplyse noget om, hvornår og hvordan de unge mænd blev anholdt.

En dommer besluttede fredag eftermiddag at varetægtsfængsle de tre mænd i fire uger. De nægtede sig alle skyldige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

På mandag kan man igen købe billet til en AFG-kamp

Annonce