Annonce
Aarhus

Ung mand legede gemmeleg med politihund: Blev fundet i legehus med tasken fuld af narko

En politihund fandt tirsdag aften en 19-årig mand i et legehus. Den unge mand havde gemt sig for politet, da han havde en taske med narko i salgsposer på sig. Foto: Scanpix/Dmetsov Alexey

En 19-årig mand blev tirsdag aften anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. Han var stukket af fra politiet, og hundepatruljen fandt ham i et legehus.

AARHUS: En 19-årig mand tog et alternativt gemmested i brug, da han tirsdag aften forsøgte at gemme sig for politiet i et legehus på Præstehaven i Hasle.

Omkring klokken 21.30 tirsdag kom en patrulje kørende forbi en gruppe unge mænd på Fuglebakkevej i Hasle, og ved synet af politibilen, begyndte en af mændene at løbe. Det fik betjentene til at hoppe ud af bilen og løbe efter. Det lykkedes den 19-årige at undslippe i første omgang, ved blandt andet at springe over et pigtrådshegn.

Betjentene gav dog ikke sådan lige op. De fortsatte med at lede og tilkaldte hundepatruljen. En borger, der havde set den 19-årige løbe væk, kunne pege betjentene i den rigtige retning.

Hunden fik hurtigt færten, da de nåede til en legeplads, og fandt kort efter den 19-årige, der havde gemt sig i et legehus. Den unge mand havde en taske på sig med narko i salgsposer og flere mobiltelefoner, og han blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Dommer lukker dørene i sag om skud mod knivbevæbnet mand

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Annonce