Annonce
112

Ung mand stukket med kniv i boligområde: Politiet søgte med hunde

Politiet kunne i første omgang ikke finde offeret for et knivstikkeri, han blev dog efterfølgende fundet på passagersædet af en bil og kørt til hospitalet. Foto: Kim Haugaard
En 18-årig mand blev kørt på hospitalet, hvor han senere blev afhørt.
Annonce

AARHUS: En 18-årig mand blev onsdag aften kørt på hospitalet, da han var blevet stukket overfladisk med kniv.

Klokken 19.07 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var blevet stukket med en kniv på Tamperdalsvej i Aarhus V. Flere patruljer og en ambulance kørte til stedet og området blev afspærret og afsøgt med hunde, men i første omgang blev der hverken fundet et offer for knivstikkeret eller andet i området. Omkring 10 minutter senere blev en patrulje, der kørte rundt i området for at lede efter den person, der var blevet stukket, vinket ind til siden af en 19-årig mand. På passagersædet i den 19-åriges bil sad en 18-årige mand, som var blevet stukket overfladisk med en kniv. Den 18-årige blev kørt på hospitalet, hvor han senere blev afhørt, og hans skader var ikke umiddelbart kritiske.

Forklaringerne fra den forurettede og fra vidner var varierende, og det nærmere hændelsesforløb skal nu efterforskes af politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Politikere om tv-optagelser af ældrepleje: Langt værre end vi troede

Annonce