Annonce
Navne

Ungdomspolitiker fra Aarhus valgt til præsident for nordisk ungdomsforbund

Mads Rundstrøm, Aarhus, er valgt som ny præsident for Nordiska Centerungdomens Förbund. September 2020. Privatfoto
Annonce

Valgt: Mads Rundstrøm, Aarhus, er valgt som ny præsident for Nordiska Centerungdomens Förbund, som er en paraplyorganisation for ungdomspolitiske midterorienterede organisationer, der dækker de nordiske centerpartiers ungdomsorganisationer og fungerer som ungdomsorganisation til Mittengruppen i Nordisk Råd.

På det digitale Repskap (årsmøde, red.) forleden blev 24-årige Mads Rundstrøm fra Århus Radikale Ungdom valgt som ny præsident for Nordiska Centerungdomens Förbund. Han overtager efter islandske Hildur Guðbjörg Benediktsdóttir (Samband Ungra Framsóknarmanna) som valgte ikke at genopstille til Repskapet.

Mads Rundstrøm glæder sig til at komme i gang med arbejdet, og ser frem til samarbejdet med ungdomspartierne fra de nordiske lande og ikke mindst med sin nyvalgte bestyrelse.

- Jeg er enormt glad for, at medlemsorganisationerne i NCF har vist mig denne tillid. Jeg ser frem til samarbejdet med den nyvalgte bestyrelse, særligt med mine nye vicepræsidenter, finske Maria Pullka (Keskustanuoret) og svenske Victor Rundquist (Centerstudenter), siger Mads Rundstrøm, der stiller op for Radikale ved næste kommunalvalg.

Nordiska Centerungdomens Förbund repræsenterer i dag cirka 16.000 unge fra hele Norden og blev stiftet i 1965.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Dagens corona-tal i Aarhus: Et skridt frem søndag og et tilbage mandag

Annonce