Annonce
Kultur

Unge Dinesen fik hjælp af erfarne Huss

Jacob Dinesen har sammen med Søren Huss skrevet sangen "Into Your Arms" på hans nye plade. De to musikere havde mødt hinanden tidligere til TV2s Juleshow, hvor de, som de eneste rygere blandt de optrædende, faldt i snak om sangskrivning. - Jeg kunne mærke, at der stod et fantastisk menneske foran mig, som jeg kunne lære en hel masse af, siger Jacob Dinesen, der håber, at de to kommer til at arbejde sammen igen. Foto: Axel Schütt

Pladeselskabet lokkede Jacob Dinesen til at skrive et nummer sammen med Søren Huss. Det gør Dinesen gerne igen.

Annonce

AARHUS: Jacob Dinesen skriver alle sange selv, og sådan har det altid været. Men på den nye plade "Found It" blev han af sit pladeselskab lokket til at co-write, det vil sige skrive sammen med en anden musiker.

Han havde bare et krav - det skulle være med Søren Huss.

En aftale blev sat i stand og samarbejdet endte med at blive en rigtig god oplevelse for den unge sangskriver.

- Søren har skrevet den mest fantastiske melodi, som indeholder seks akkorder. Det er rekord i Dinesen-regi. Jeg kan slet ikke finde ud af så mange akkorder, siger Jacob Dinesen og griner.

De mødtes hjemme hos Søren Huss i Nyborg.

- Det var vigtigt for os begge, at vi bare mødtes, og så måtte vi se, hvad der skete. Vi brugte de første tre-fire timer på at sidde og drikke kaffe og ryge smøger og komme ind på hinanden, inden vi satte os til klaveret. Det var fedt. Søren spillede den mest fantastiske melodi for mig, som han havde skrevet i hovedet om natten, og jeg tænkte; wauw den bliver jeg nødt til at skrive en tekst til, fortæller Jacob Dinesen.

Det blev til sangen"Into Your Arms", og står det til Jacob Dinesen bliver det ikke sidste gang, de to musikere skriver sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Forskerne følger os: Vi er på nippet til at slække på forsigtigheden

Aarhus

Drastisk fald i antal nye corona-smittede: Aarhus er under magisk grænse

Debat

Genåbn de små butikker: Er det bedre, at folk står som sild i en tønde i Bilka?

Annonce