Annonce
Aarhus

Unge mænd anholdt i visitationszone: En sigtet efter knivfund, en anden nægtede at opgive navn

Natten til tirsdag blev to personer anholdt i visitationszonen i det vestlige Aarhus. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Annonce

AARHUS: Natten til tirsdag blev to unge mænd anholdt i visitationszonen det vestlige Aarhus. En blev efterfølgende sigtet for brud på knivloven, mens den anden blev sigtet for at nægte at opgive sit navn til politiet.

Den første episode fandt sted klokken 00.25, hvor en 23-årig mand tilsyneladende var ligeglad med, at man har pligt til at oplyse sit navn og sin fødselsdato, hvis politiet spørger dig.

Efter gentagne opfordringer til at give sine personoplysninger blev den 23-årige til sidst anholdt og taget med på politistationen. Her lykkedes det betjentene at få mandens identitet, efter han var blevet sigtet for at nægte at opgive sit navn til politiet.

Knap en halv time senere - klokken 00.50 - fattede en hundepatrulje, der gik rundt på Herredsvej i Aarhus V, mistanke til et par mænd, som skyndte sig væk, da de så politiet. Patruljen tog fat i mændene og registrerede deres personoplysninger og visiterede dem, da de befandt sig i visitationszonen. Der blev dog ikke fundet noget ulovligt på dem.

Kort efter mændene var gået, fandt patruljehunden en køkkenkniv tæt på, hvor de havde stået. Betjentene fandt derfor lidt efter frem til mændene igen, og en 20-årig mand blev anholdt og sigtet for brud på knivloven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyt notat: Flere er blevet smittet ved eid-fester og en begravelse

Aarhus

Tre ud af fire århusianske studerende må blive hjemme i år: Det er pisse surt, fortæller de

Annonce