Annonce
Aarhus

Unik chance i en coronatid: Tina Dickow spiller åbningskoncert ved international festival

Tina Dickow og hendes band skal spille åbningskoncert på Reeperbahn Festival i Hamborg. Foto: Annelene Petersen
Den århusianske sangerinde vender tilbage til scenen for en kort stund, når hun og bandet spiller åbningskoncert på Reeperbahn Festival.
Annonce

AARHUS: Tina Dickow er onsdag tilbage på scenen med sit band, når hun spiller åbningskoncert på Reeperbahn Festival i Hamborg.

Koncerten bliver på grund af corona-situationen den eneste mulighed for at spille med band i år, skriver Dickow på Instagram.

Den populære danske sangerinde har tilbragt de seneste dage i Aarhus, hvor hun og bandet har øvet op til koncerten i den tyske storby.

Reeperbahn Festivalen i Hamburg løber over fire dage og har dansk musik i fokus i denne omgang. Inden koncerten onsdag aften deltager Tina Dickow også i et åbningsarrangement, "The Doors Open Show", hvor hun skal være med i et debatforum, der skal diskutere den store krise som musiklivet befinder sig i på grund af corona.

Udover Tina Dickow så vil der også være andre danske navne på den internationale festival. Heriblandt Calby, Nicklas Sahl, Drew Sycamore, Be Svendsen og Baby In Vain.

Reeperbahn Festivalen bliver ikke så stor som oprindeligt planlagt –branchedelen bliver udelukkende online i år – og de koncerter der gennemføres, bliver med kraftig skelen til corona-sikkerhed og begrænset tilskuerantal.

Annonce
Aarhus

Så er juletræet tændt i Aarhus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Schouby: - AGF er i chok, men det bliver ikke et problem at finde en afløser for PC

Danmark

Det antropocæne kulturlandskab

Aarhus

Radikal profil forlader partiet: Jeg kan ikke sidde i gruppe med Rabih Azad-Ahmad

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Aarhus

Væsentlige flere test i det seneste døgn: Aarhus har 92 nye coronasmittede

Annonce