Annonce
Sport

United-keeper udtaget til den svenske VM-trup

Martina Thörn kunne tirsdag juble over, at hun skal repræsentere Sverige ved det kommende VM i håndbold. Foto: Ole Nielsen
Martina Thörn skal repræsentere sit land ved det kommende verdensmesterskab i Japan. Den 28-årige keeper har fået en forrygende start på tilværelsen i United

HÅNDBOLD: Aarhus United kan snart sende en spiller afsted til årets VM-slutrunde i håndbold. Holdets svenske keeper Martina Thörn var blandt de 18 navne, der tirsdag blev udtaget til slutrunde af landstræner Henrik Signell. En trup, hvor langt over halvdelen til dagligt optræder i den danske liga. Heriblandt de tre målvogtere, der er udtaget.

- Det er helt fantastisk! Jeg er så stolt, og er super glad for min præstation til sidste landsholdssamling er blevet positivt bemærket, udtaler Martina Thörn til Aarhus Uniteds hjemmeside.

- Det er fedt og motiverende, at vi er tre målmænd, der skal konkurrere om pladserne til spilletid under selve slutrunden. Det bliver en hård konkurrence mellem Jessica Ryde fra Herning-Ikast og Silkeborg-Voels Filippa Idéhn, der jo i aften gæster Stadionhallen med resten af Silkeborg-holdet. Gør jeg det godt, så ser jeg også en chance for spilletid, udtaler den 28-årige målvogter.

Hun skiftede i sommer fra Randers HK til Aarhus United på en toårig aftale. I de otte første kampe af grundspillet har hun stået med en gennemsnitlig redningsprocent på 35 i Uniteds kampe.

- Vi er både glade og stolte over, at Martina Thörn er kommet med i truppen. Da hun gik med til at blive en del af Aarhus United, var det med en ambition om at komme med til denne slutrunde og komme i spil til et OL næste år. Vi er glade for, at United ikke har været en begrænsede faktor i forhold til den drøm. Martina har arbejdet hårdt for det og det er hendes fortjeneste, at hun nu er kommet med til VM, siger Aarhus Uniteds cheftræner Heine Eriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Bet for AGF: Zach Duncan ude i 9-12 måneder

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

AGF

Så du Helmigs nye live-udgave af Malaga? Se eller gense hans hyldest til Aarhus her

Annonce