Annonce
Sport

United-keeper udtaget til den svenske VM-trup

Martina Thörn kunne tirsdag juble over, at hun skal repræsentere Sverige ved det kommende VM i håndbold. Foto: Ole Nielsen
Martina Thörn skal repræsentere sit land ved det kommende verdensmesterskab i Japan. Den 28-årige keeper har fået en forrygende start på tilværelsen i United
Annonce

HÅNDBOLD: Aarhus United kan snart sende en spiller afsted til årets VM-slutrunde i håndbold. Holdets svenske keeper Martina Thörn var blandt de 18 navne, der tirsdag blev udtaget til slutrunde af landstræner Henrik Signell. En trup, hvor langt over halvdelen til dagligt optræder i den danske liga. Heriblandt de tre målvogtere, der er udtaget.

- Det er helt fantastisk! Jeg er så stolt, og er super glad for min præstation til sidste landsholdssamling er blevet positivt bemærket, udtaler Martina Thörn til Aarhus Uniteds hjemmeside.

- Det er fedt og motiverende, at vi er tre målmænd, der skal konkurrere om pladserne til spilletid under selve slutrunden. Det bliver en hård konkurrence mellem Jessica Ryde fra Herning-Ikast og Silkeborg-Voels Filippa Idéhn, der jo i aften gæster Stadionhallen med resten af Silkeborg-holdet. Gør jeg det godt, så ser jeg også en chance for spilletid, udtaler den 28-årige målvogter.

Hun skiftede i sommer fra Randers HK til Aarhus United på en toårig aftale. I de otte første kampe af grundspillet har hun stået med en gennemsnitlig redningsprocent på 35 i Uniteds kampe.

- Vi er både glade og stolte over, at Martina Thörn er kommet med i truppen. Da hun gik med til at blive en del af Aarhus United, var det med en ambition om at komme med til denne slutrunde og komme i spil til et OL næste år. Vi er glade for, at United ikke har været en begrænsede faktor i forhold til den drøm. Martina har arbejdet hårdt for det og det er hendes fortjeneste, at hun nu er kommet med til VM, siger Aarhus Uniteds cheftræner Heine Eriksen.

Annonce
Aarhus

Så er juletræet tændt i Aarhus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Schouby: - AGF er i chok, men det bliver ikke et problem at finde en afløser for PC

Aarhus

Radikal profil forlader partiet: Jeg kan ikke sidde i gruppe med Rabih Azad-Ahmad

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Aarhus

Væsentlige flere test i det seneste døgn: Aarhus har 92 nye coronasmittede

Annonce