Annonce
Indland

Ups: Aftenshowet inviterede den forkerte Lars Christiansen

Aftenshowet fik fat i den forkerte Lars Christiansen fra Kolding og fik i stedet en sjov besked retur fra den "falske". Arkivfoto: Kim Haugaard

Det gik lige lovlig hurtigt for en journalist på DR's aftenshowet, da hun tirsdag ville invitere den tidligere håndboldspiller, Lars Christiansen, i studiet.

- Vi laver i aften et indslag om træner Nikolaj Jacobsen, og hvorfor han er så populær blandt spillerne. Kan du mon lokkes til en Skype på tre minutter i aften, lyder forespørgslen så fint på Messenger.

Problemet er bare, at journalisten ikke har fået fat på den rigtige Lars Christiansen. Det var den falske ikke sen til at udnytte og skrev en lang besked tilbage til journalisten.

- Jeg er glad for invitationen og kunne godt tænke mig at komme med i Aftenshowet, indleder den "falske" Lars Christiansen sin besked. Herefter tager beskeden dog en drejning:

- Så vidt jeg ved, har I også TV-køkken i Aftenshowet. Jeg er også god til at lave mad og kunne sagtens lave min specialitet "minestrone". Så sparer I også en af de der dyre stjernekokke, fortsætter han og afslutter til sidst beskeden med:

- Kh. den anden Lars Christiansen fra Kolding.

Den "falske" Lars Christiansen har siden lagt billeder af beskederne ud i Facebook-gruppen, Facebook Kolding, til stor morskab for de mange medlemmer:

- Det er sgu sjovt. Det tror jeg også, den "rigtige" Lars vil synes, lyder det blandt andet i kommentarsporet.

Hvorvidt den "falske" Lars Christiansen skal være med i Aftenshowet i aften vides ikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker

Til forretningsudvalgsmødet i Region Midtjylland 18. februar under punkt 4 omkring regeringens tilførsel af midler til sygeplejersker har vi stemt imod (Marianne Karlsmose fra Kristendemokraterne tog forbehold). Alle øvrige partier stemte for, at psykiatrien ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker til trods for regeringens intention. Baggrunden er, at Region Midtjylland med virkning fra 2021 og frem får i alt 128,9 mio. kr. til at ansætte 215 ekstra sygeplejersker. Det er en virkelig god nyhed for sundhedsvæsnet! Der mangler i den grad hænder, og 128,9 mio. kr. gør helt klart en forskel! I 2020 får vi det halve. Direktionen har indstillet, at alle pengene skal gå til somatikken og fordeles forholdsmæssigt mellem de somatiske hospitaler. Psykiatrien skal også have flere sygeplejersker, men pengene til det skal komme fra psykiatriens eget budget (herunder de penge, psykiatrien har modtaget særskilt på finansloven). Alternativet og Psykiatri-Listen mener, at psykatrien skal have en forholdsmæssig andel af pengene, så psykiatrien kan ansætte endnu flere sygeplejersker. Det drejer sig om 15,5 mio. kr. i varige midler, hvilket svarer til ca. 30 sygeplejerskestillinger. Dermed vil psykiatrien blive løftet med 70 sygeplejersker i stedet for 40. Det mener vi, der er behov for. Der er ingen tvivl om, at der både er behov for flere hænder i psykiatrien og i somatikken - og vi ville godt kunne acceptere en vis skævdeling af midlerne i 2020 og 2021. Men der er tale om varige midler, og det er altså vigtigt, at psykiatrien får sin fulde andel af pengene senest fra 2022, og det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene. Regionsrådet skal behandle sagen på onsdag, og vi vil naturligvis fortsætte med at arbejde for at samle flertal for, at psykiatrien også får del i pengene. I forbindelse med sagen er det vigtigt at huske: - At det er regeringens intention, at pengene til yderligere sygeplejersker både bruges til somatik og psykiatri. - At de somatiske hospitaler i budget 2020 fik et samlet løft på ca. 288 mio. kr., mens psykiatrien fik et løft på 10,6 mio. kr. - At psykiatrien i forbindelse med flytningen fra Risskov til Skejby afleverede en besparelse på otte procent. - At sygeplejerskerne skal ansættes løbende frem mod 4. kvartal 2021 - ikke på én gang.

Aarhus

Vand oversvømmer kørebanen på E45: Kraftige opbremsninger giver farlige situationer

Annonce