Annonce
Østjylland

Ups - defekt håndbremse fik bil til at brage ind i metalhegn

Arkivfoto
Annonce

Horsens: En 25-årig mand fra Risskov fik formentlig røde ører, da han lørdag aften blev ringet op af politiet, der ville vide, om han ville kendes ved en løbsk bil på Nørrestrandsgade i Horsens.

Politiet fik kendskab til bilen, da en 29-årig mand på Nørrestrandsgade lørdag kl. 22.12 hørte et ordentlig brag ude fra gaden og gik derud.

Her så han, at der holdt en bil godt placeret i et metalhegn hos naboen. Der var ingen personer i bilen, og han vurderede, at den formentlig var trillet ind i hegnet, da han bor på en bakke.

Det viste sig, at bilen havde påkørt en anden bil, inden den landede i hegnet, fortæller politikommissær Lars Elmstrøm, Sydøstjyllands Politi.

Politiet tog kontakt til bilens ejer, der vedkendte sig, at det var hans bil, og at der havde været problemer med håndbremsen.

Han blev informeret om at tage kontakt til de to formastelige, hvis bil og hegn kom i nærkontakt med hans bil. Det har han gjort, oplyser Lars Elmstrøm, der konstaterer, at læringen her enten er at sætte bilen i gear eller have styr på håndbremsen, når man parkerer sin bil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Muligt gennembrud i sag om skuddræbt rapper: To sigtede mænd frygter for deres liv

Aarhus

Ekspert om corona-bølgen i Aarhus: - Overraskende, kraftfuld og meget pludselig

Aarhus For abonnenter

Tonicha går med mundbind i bussen: 25-årig ven døde af corona

Aarhus

Efter øget smittetryk i Aarhus: Storcenter Nord lukker legeland og fjerner borde

Annonce