Annonce
Østjylland

Ups: Fodspor i sneen førte politiet direkte til flugtbilist

Manden førsøgte at gemme sig fra politiet, og havde tilsyneladende ikke tænkt over, at hans fodspor i den nyfaldne sne ville føre betjentene direkte til ham. Foto: Camilla Rønde/Scanpix
Annonce

Langå: En 35-årig mand forsøgte søndag formiddag at lege gemmeleg med en patrulje fra Østjyllands Politi. Men det er svært at gemme sig, når der er faldet sne, fandt han ud af.

Klokken var 9.02, da patruljen blev opmærksom på en modkørende bil, der kørte på Bredgade i Langå. Da bilisten gjorde meget ud af at kigge væk, fattede betjentene mistanke og vendte bilen for at køre efter ham.

Det fik bilisten til at sætte farten op, og i et kort øjeblik forsvandt bilen af syne for patruljen. En venlig borger pegede dem dog i rette retning, og på Fredensgade fandt betjentene bilen, der holdt parkeret tæt på en bolig.

I den nyfaldne sne kunne betjentene let følge fodspor fra bilen ind i haven, hvor den 35-årige bilist sad og gemte sig. Grunden til, at han havde gemt sig, var, at han ikke havde kørekort. Da han derudover blev testet positiv for hash, blev han anholdt og sigtet for at køre uden førerret og for at køre narkokørsel, oplyser Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Endnu en skoleelev er smittet med corona: 32 børn og seks medarbejdere sendt hjem

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Aarhus

30-årig dømt for at sætte ild til overbos lejlighed: - Et rent held at ingen kom til skade

Annonce