Annonce
Aarhus

Ups! Så skete det igen - se bilen blive trukket op af søen

Foto: Sciencemuseerne
Annonce

AARHUS: Det er altid en god idé at trække håndbremsen, når du parkerer bilen. Især hvis bilen er stillet på en plads, der skråner. Det ved de fleste, men ind i mellem smutter det tilsyneladende i farten for enkelte bilister.

For eksempel onsdag lige over middag på parkeringspladsen ved Naturhistorisk Museum i Universitetsparken, hvor en sølvgrå Kia trillede ned ad bakken over en sti og endte i søen umiddelbart neden for museet.

Aarhus Universitet muntrer sig i et Facebook-opslag over, om det er træningen til næste omgang Kampen om Det Gyldne Bækken, der er i gang: "Vi ved godt, at I alle ser frem til Kapsejladsen - Kampen om Det Gyldne Bækken - men måske det er en anelse for tidligt at påbegynde træningen," skriver universitetet.

Men som det fremgår af videoen herunder var det altså en glemt håndbremsetrækning, der var årsag til uheldet.

Annonce

Video optaget af Raju Steffens

Annonce

Et godt sted at køre i søen

En del tyder på, at lige præcis dette sted er et godt sted at køre i søen. I hvert fald viser Århus Stiftstidendes arkiv, at det for eksempel også gik galt i december 2016 samme sted.

Søerne i Universitetsparken er heldigvis ikke så dybe, så bilen i dette og tidligere tilfælde er til at få fat på igen. Men lidt våd og kold om fødderne var ejeren formentlig, da turen gik derfra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Stigning lægger pres på universitetshospitalet: Supersygehus inddrager sengepladser til corona-smittede

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Annonce