Annoncørbetalt indhold

USA forventer at åbne for danskere og europæere til november

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danmark er et af de lande der har klaret sig rigtig fint i forhold til den pandemi der er set verden over. Det har USA derfor ikke ry for og det har derfor været svært for USA at se det som nogen god idé at lukke op for indrejse fra danskere og andre europæere. Men nu ser det ud til at gå i den rigtige retning for USA.


Annonce

Ligesom før pandemien, skal du stadig huske dit ESTA

USA har bakset lidt mere med at få pandemien Covid-19 skubbet af vejen, end Danmark. Der er nogle der mener at det har skyldtes at USA ikke har været lige så dygtige i forhold til at modtage vaccinen, mens andre mener at det skyldes noget helt andet. Uanset hvad der ligger til grund for at Danmark i efterhånden lang tid har kunne klare gæster fra udlandet hurtigere end USA, så er USA endelig ved at være der hvor de er optimistiske i forhold til at lade folk rejse ind over grænserne igen.

Hvis du har ventet længe på denne dag, så er du helt sikkert allerede ved at undersøge de første rejsedetaljer, så du kan komme afsted når der meldes en mere klar dato ud. Her er det vigtigt at huske på at der stadig er nogle regler i forhold til indrejse til USA, som f.eks. kravet om et ESTA, når du er dansk statsborger.


Dit ESTA er din digitale rejsetilladelse

Et ESTA er den danske statsborgers rejsegodkendelse. Selvom at Danmark har været visumfri i forhold til indrejse til USA i efterhånden mange år, så er der stadig krav om at der skal være en form for rejsegodkendelse fra din side. Dette er heldigvis ikke noget der tager evigheder at anskaffe og det er endda blevet langt lettere end hvad man havde turde håbe på eftersom at det hele er digitaliseret.

At dit ESTA er en digital rejsetilladelse til at rejse ind i USA betyder, at alt foregår digitalt. Der er altså ikke tale om nogle fysiske papirer som du skal udfylde for at få din tilladelse og der er ligeledes ikke tale om noget fysisk bevis du skal have i hånden i lufthavnen.


Processen i forhold til at skaffe et ESTA

Når du skal skaffe dit ESTA, kan du let finde frem til din ansøgning online. Denne ansøgning skal du udfylde før afrejse og gerne så lang tid før, som det er muligt. Man siger at man skal forvente en behandlingstid på ca. 3 døgn på en sådan tilladelse, men langt de fleste oplever at modtage en kvittering på mailen om at rejsetilladelsen er givet indenfor få timer.

Det er dog en dum idé at antage at du er én af dem, der skal opleve den hurtige behandlingstid for hvis det ikke sker at du har modtaget dit ESTA før afrejse, får du ganske enkelt ikke lov til at boarde dit fly. -Så vær i god tid.


Vær nøjagtig med dine detaljer når du søger om rejsetilladelsen

Når du ansøger om dit ESTA online vil du bl.a. blive bedt om at angive dit pasnummer og din e-mail. Det er her meget vigtigt at dobbelttjekke at det er de rette tal og bogstaver du oplyser for det der sker når du får en digital rejsetilladelse som dit ESTA er, det er at rejsetilladelsen bliver forbundet til dit pas og din kvittering for at det hele er som det skal være lander i din indbakke på mailen.

Har du noteret det forkerte pasnummer vil din rejsetilladelse ikke blive registreret når personalet i lufthavnen scanner dit pas ved boarding og du kan derfor ikke komme videre. Har du ikke tastet din e-mail korrekt så vil du heller ikke kunne fremvise en mail med at alt burde være godkendt hvis uheldet er ude, så sørg endelig for at være nøjagtig med at angive detaljerne.

Hvis du gerne vil være i god tid med at søge om dit ESTA, skal du huske at tjekke op på at dit pas ikke udløber inden du rejser hjem igen. Hvis du skal have fornyet dit pas, så får du et nyt pasnummer og dermed er der ikke længere noget ESTA registreret på dig. Dit ESTA er gyldigt i op til 2 år fra du søger eller til dit pas udløber og det giver dig lov til at rejse ind i USA og opholde dig i USA i op til 90 dage.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.