Annonce
Aarhus

Utæt cykeltunnel lukker i to uger

Endelig lappes den utætte cykeltunnel under Bernhardt Jensens Boulevard. En kvindelig cyklist, der i februar kom alvorligt til skade i tunnelen, ville garanteret ønske, at arbejdet var sket noget tidligere. Foto: Axel Schütt

Endelig lapper Aarhus Kommune utæt cykeltunnel. Siden juli har vandet sivet ud af samling.

Annonce

AARHUS: Meget af sommeren har cyklister cyklet i vand, når de kørte gennem cykeltunnelen under Bernhardt Jensens Boulevard på Aarhus Havn.

Mandag morgen lukker tunnelen i 14 dage, mens utætheden lappes.

Vandet pibler op fra utætheder i samlingen mellem selve tunnelen og cykelrampen.

Vandet har skabt en bule i asfalten i den ene side af cykelrampen, og i august kom en kvindelig cyklist alvorlig til skade, da hun ramte en slange fra en slamsuger, der var ved at suge vand op fra tunnelen.

Den smalle passage har skabt flere farlige situationer. Men Aarhus Kommune har insisteret på at vente, til firmaet Christiansen og Essenbæk - eksperter i renovering af beton - kunne afse tid til at udføre opgaven.

- Vi er ærgerlige over, at det tager så lang tid, men det har været vigtigt for at få de mest professionelle folk til at udføre arbejdet. Det sker med en metode, som både rådgivere, bygherre og entreprenører har vurderet som den bedste, har Gitte E. Frøkjær. projektleder i Teknik og Miljø, tidligere fortalt Århus Stiftstidende.

Mens tunnelen lappes, henvises cyklister til at køre langs Navitas og over Bernhardt Jensens Boulevard ved Nørrebro-krydset.

Cyklister klager over dårlig afmærkning af cykelsti mellem Dokk1 og Navitas.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Borgmester til rådmand: Træk selv fogedforbud tilbage i plejesag

Aarhus

Rådmand vil droppe fogedforbuddet mod dokumentar: Samtidig trækkes politianmeldelsen af TV2 tilbage

AGF For abonnenter

Bagkanten: Hvem når bolden først? AGF står formmæssigt stærkest inden 'sølvfinale' i Parken

Annonce