Annonce
Aarhus

Uventet politisk comeback til afdøde Mogens Glistrup

<p>Mogens Glistrup i Mårslet og Cirkus Bjerregaard på Lystrupvej. Valgkampen byder på uventede kandidater og pudsige plakatsammenfald i lygtepælene.</p>

I Mårslet dukker Mogens Glistrup op i lygtepælene, og på Lystrupvej deler Gert Bjerregaard lygtepæl med en cirkusplakat. Ser du en pudsig plakat eller plakatsammenstød, så send et foto til stiften.dk

Annonce

Hallo! Hvad laver Glistrup i en lygtepæl i Mårslet?

Fremskridtspartiet er ikke på stemmesedlen ved folketingsvalget, og partistifteren er død for en del år siden og er helt sikkert ikke folketingskandidat længere.

»Det ligner en gammel plakat, som nogen har haft liggende,« siger Steen Bille Nielsen, der ikke kunne lade være med at knipse et billede af plakaten, da han så den torsdag morgen.

»Der hænger i hvert fald yderligere en Glistrup-plakat i Mårslet, og det er da en sjov ting, at de kommer op her i valgkampen,« siger han.

Der er ingen forklaring på Glistrups tilstedeværelse i lygtepælene i Mårslet, så det er tilladt at gætte: Måske er den ment som en lille kommentar til kandidaten og partiet lige ovenover: Dansk Folkeparti der udspringer af Fremskridtspartiet, og som nogen sikkert betragter som de rene slappere i forhold kursen under Glistrup.

På Lystrupvej er vi i en helt anden boldgade.

»Så er der cirkus på vej til byen. Og klovnen har fået sin egen plakat,« lød det her med et smil fra en forbipasserende, der ikke kunne lade være med at tage et billede af kombinationen af Cirkus Dannebrog og folketingskandidat Gert Bjerregaard på lygtepælen.

Oplever du en pudsig kombination af valgplakater, skøre, sjove eller uventede valgplakater, så tage et billede af dem og del dem med os andre på stiften.dk.

Send dit foto til red@stiften.dk og skriv gerne hvor og hvornår du har taget det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Positiv eller negativ: Alt for mange borgere forstår ikke forskellen

Annonce