Annonce
Aarhus

Våd coronasommer udløser hedt sexsalg i Aarhus: Det køber vi

Lagengymnastik har været en stor del af århusianernes feriesysler i juli måned, hvor den erotiske onlineshop, Sinful, har fordoblet salget i Aarhus og resten af landet i forhold til juli sidste år. Foto: Shutterstock
Især onaniprodukter og erotiske brætspil er gået som varmt brød i den våde og kolde sommer hos online sexshoppen Sinful. I juli måned steg salget af sexlegetøj i Aarhus med næsten 50 procent.
Annonce

AARHUS: Århusianerne har i høj grad været tvunget til at blive hjemme på grund af den våde og kolde sommer, hvor risikoen for corona også har sat sine begrænsninger. Derfor har fantasien fået lov til at folde sig helt ud i masseindkøb af sexlegetøj.

Sådan kan man tolke salgstallene fra Skandinaviens største erotiske sexshop, Sinful, der har til huse i Højbjerg. Salgstallene er stukket helt af i juli.

I Aarhus er salget steget med 44 procent i forhold til samme måned sidste år. I Østjylland er salget af sexlegetøj steget med 37 procent.

Hvis man tror, århusianerne er specielt langt fremme i sexskoen, skal man dog tro om igen. På landsplan er stigningen på præcis 50 procent for Sinful.

Vejret har en stor indflydelse på salget af sexlegetøj og i år har den skuffende sommer fået danskerne til at gå på nettet og shoppe sexlegetøj som aldrig før, mener Rune Kjelsmark, der er pressemedarbejder hos Sinful.

- Normalt ser vi store stigninger i salget, når vi har høje temperaturer og masser af sol, men i år har det triste sommervejr virkelig sat gang i salget - og det har givet en langt højere vækst end vi havde forventet, fortæller Rune Kjelsmark

Annonce

Især onaniprodukter og erotiske brætspil

Han siger, at i Aarhus og resten af Østjylland - som i resten af Danmark - har der især været en markant stigning inden for parvibratorer, erotiske brætspil og klitorisstimulatorer, sexlegetøjssæt, erotiske brætspil, glidecreme samt forskellige onaniprodukter til mænd og kvinder.


Det har selvfølgelig haft en stor betydning, at mange har været nødsaget til at droppe charterferien

Rune Kjelsmark, Sinful


Sinful vurderer, at den positive vækst skyldes en kombination af det kedelige sommervejr og konsekvenserne af Corona-pandemien, der har tvunget danskerne til at blive hjemme i sommerferien.

- Det har selvfølgelig haft en stor betydning, at mange har været nødsaget til at droppe charterferien, men vi ved også, at vejret spiller en vigtig rolle, når det kommer til danskernes sexlyst, siger  fortæller Rune Kjelsmark, der på trods af den manglende sommersol, glæder sig over danskernes lyst til at nyde og udforske hinanden hjemme i soveværelset.

Annonce

Sexolog: Sommervejret tænder os

Når temperaturen stiger, tænder det os ellers normalt seksuelt, så det var lidt specielle tider i juli - med dårligt vejr og stor sexlyst. Det konstaterer sexolog Ditte Winkel.

- Vi har lettere ved at fornemme vores egne kroppe i sommerperioden, hvor vi ikke er tildækket af flere lag tøj, fordi vi nemmere kan mærke solens stråler og vindens brise mod huden. Det giver en bedre kropskontakt, som kan sætte sexlysten op, siger Ditte Winkel.

Sinfuls rekordsalg er sket til trods for, at sommervarmen først er kommet nu men udeblev i juli.

- Da Danmark blev lukket ned i april og maj, købte de danske par sexlegetøj som aldrig før, og det er præcis det samme billede, som vi har set her i juli, fortæller Rune Kjelsmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce