Annonce
Århus Håndbold

Vågnede op til dåd: Århus Håndbold vandt vigtig sejr mod bundholdet Lemvig-Thyborøn

Lukas Jørgensen blev topscorer for Århus Håndbold med 7 mål. Foto: Ole Nielsen.
På trods af en horribel start på kampen, tog Århus Håndbold en sikker sejr mod bundholdet Lemvig-Thyborøn. En vigtig sejr for århusianerne, der drømmer om at gøre sig gældende i slutspillet denne sæson.
Annonce

HÅNDBOLD: Århus Håndbold spillede onsdag noget, der lignede en must-win kamp mod bundholdet Lemvig-Thyborøn, hvis de for alvor vil gøre sig gældende om slutspilspladserne denne sæson.

Kampen startede horribelt for Århus Håndbold, der slet ikke kunne finde hverken rytmen eller nettet. Holdet formåede kun at score tre mål i det første kvarter, hvor angrebet til tider gik fuldstændig i stå i mand til mand spil.

Et par indskiftninger af blandt andet Jon Katballe og Emil Jessen fik farten ind på holdet. Nogle hurtige kasser i streg fik vendt stemningen i hallen og langsomt, men sikkert fik Århus kæmpet sig med i kampen, så de kunne gå til pause bagud med et mål 12-13.

- Det var en tung start for os i dag. Man bliver da lidt nervøs, når det spillet slet ikke kører, men vi fik skiftet til et lettere kavaleri, hvilket klart hjalp. Især stor ros til Jon Katballe og Rasmus Kier for at spille en god kamp og gøre en forskel for os, sagde Århus Håndbolds cheftræner, Erik Veje.

Annonce

Lavthængende frugter

Anden halvleg fortsatte Århus Håndbold med at styre kampen, hvor spillerne dansede rundt om det tunge Lemvig forsvar. Hurtigt kom Århus foran med fire og satte sig sikkert på kampen.


Et resultat som i dag kan være afgørende for resten af sæsonen. Vi skal plukke de lavthængende frugter, altså vi skal vinde over hold, der ligger i bunden af tabellen, ellers bliver det hurtigt svært.

Erik Veje


Lukas Jørgensen fik scoret syv kasser fra stregen, mens de små hurtige Århus spillere løb om hjørner med Lemvig. Samtidig begyndte Århus' forsvar til forveksling at ligne en unedbrydelig mur for en stund. Især målmand Jens Fredsgaard var en kat i målet med akrobatiske redninger.

- Forsvaret står virkelig godt i dag, og jeg er meget tilfreds med Jens Fredsgaard, der står en flot kamp. Virkelig mange spillere viste god gejst og kampånd i dag, siger Erik Veje.

Der var reelt ikke tvivl om kampens resultat resten af anden halvleg i en kamp, der endte 26-23 til Århus Håndbold. En meget vigtig sejr for århusianerne.

- Et resultat som i dag kan være afgørende for resten af sæsonen. Vi skal plukke de lavthængende frugter, altså vi skal vinde over hold, der ligger i bunden af tabellen, ellers bliver det hurtigt svært, siger Erik Veje.

Annonce

Tro på tingene

Erik Veje har ret. Det var en virkelig vigtig og nødvendig sejr Århus Håndbold tog sig onsdag, hvis de skal gøre sig gældende i slutspillet denne sæson. Og det er ikke kun pointene, det handler om. Lige så vigtigt er gejsten og troen på holdet, der stadig er fyldt med mange nye spiller og stadig skal spilles sammen.

- Det er rigtig vigtigt, at vi fik vendt kampen i dag. Jeg er glad for at se, at spillerne ikke slår op i banen, når spillet ikke flyder. Det giver mere tro på holdet til de næste kampe, siger Erik Veje.

Århus Håndbold spiller næste kamp 2. oktober på udebane mod Skjern.

Herrehåndboldligaen

Århus Håndbold - Lemvig-Thyborøn 26-23 (12-13)

Århus Håndbold: Lukas Jørgensen 7, Fredrik Schilling Sørensen 4, August Wiger 4, Rasmus Kier 4, Emil Jessen 3, Jon Katballe 2, Mads Lønborg 2

Lemvig-Thyborøn: Nicolaj Spanggaard 5, Mads Thymann 4, Frederik Iversen 4

Udvisninger: Århus 2, Lemvig-Thyborøn 3

Redningsprocent: Århus Håndbold - Jens Fredsgaard 34 %. Lemvig-Thyborøn - Ronnie Nicolaisen 38 %, Shadrach Nsoni 33 %

Stillingen undervejs: 2-6, 7-10, 12-13, 19-16, 23-18, 26-23

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

45-årig mand anholdt efter at have generet helikopter med en laserpen flere gange ved Aarhus Universitetshospital

Aarhus

Lokal hjælpepakke fra Salling og kommunen: Stort millionbeløb på vej til sport og fritid

Annonce